Keystone logo

5 Ph.D. Programmer i Miljøvidenskab Kyststudier Kyst- og marineledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Miljøvidenskab
  • Kyststudier
  • Kyst- og marineledelse
Studieområde
  • Miljøvidenskab (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Ph.D. Programmer i Miljøvidenskab Kyststudier Kyst- og marineledelse

At opnå en ph.d. er et mål for mange studerende, der ønsker at skelne sig som eksperter i en branche. Kandidater generelt kan finde givende karriere efter eksamen.

Hvad er en ph.d. i kyst- og havforvaltning? Dette specialiserede doktorgradsprogram har et stærkt fokus på havforskning og akvatiske områder og hvordan de finder anvendelse i en praktisk indstilling. I dette program kan ph.d.-kandidater forventes at studere kurser som luft-havsinteraktion, avanceret væskemekanik, havbølgedynamik og kvalitative og kvantitative forskningsmetoder. Udover disse kurser kan eleverne også være forpligtet til at tage en omfattende eksamen og gennemføre omfattende feltforskning, som de vil præsentere for et udvalg som en del af et afhandling.

Efter graduering skal personer med ph.d. i kyst- og havforvaltning være højtuddannede i, hvordan man bæredygtigt kan bruge marine ressourcer sammen med fremragende forskning og analytisk tænkning. Disse færdigheder er ikke kun nyttige i beskæftigelsen, men også i at tjene samfundet.

Nogle faktorer, der bør tages i betragtning, er, om studerende ønsker at studere på fuld tid og hvor deres valgskole er placeret. Studerende opfordres til at nå ud til skolerne for mere information.

Der er mange forskellige karrieremuligheder, der venter på dem, der med succes gennemfører en ph.d. i kyst- og havforvaltning. Mange kandidater kan ønske at arbejde for at forbedre land-ocean atmosfæriske forhold ved at arbejde inden for området forskning som videnskabsmand. Andre kan måske finde arbejde som senior marine ingeniør med fokus på miljømæssig bæredygtighed relateret til den hydrologiske cyklus. Der er også stillinger til rådighed på universiteter og universiteter over hele verden for dem, der ønsker at være foredragsholder eller professor på et bestemt emne.

Med online ph.d.-programmer på skoler rundt om i verden skal eleverne kunne finde noget, der passer til dem. Online læringsmiljøer er gode til dem, der måske ikke trives i et traditionelt klasseværelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.