Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Ph.D. Programmer i Landskabsarkitektur 2023

1 Ph.D. Programmer i Landskabsarkitektur 2023

Oversigt

En ph.d. kaldes også en doktorgrad eller doktor i filosofi. Det kan være kulminationen på mange års videregående uddannelse og tildeles af et kollegium eller universitet. Kandidater har derefter ret til at kalde sig "læge".

Hvad er en ph.d. i landskabsarkitektur? En doktor i filosofi i landskabsarkitektur-programmet tilbyder avanceret træning for personer, der ønsker at fokusere på landskabsplanlægning, anvendelse af rumlig skala og hardscape design. Studerende kan også vælge klasser om landskabsmosaikker, computerkortlægning, byplanlægning fra antikken til nutid og infrastrukturelle systemer. En afhandling forventes typisk i slutningen af ​​det intensivt fokuserede program.

Kandidater med doktorgrad i landskabsarkitektur kan forbedre deres erhvervs karriere, da de udvider deres evne til at kommunikere og styre tid og udvikle en stærk arbejdsmoral. De har også en tendens til at have øje med design og være selvdrevne, hvilket kan hjælpe dem med at skabe unikke designs.

College omkostninger kan variere mellem universiteter i forskellige dele af verden og med længden af ​​det valgte program. Udvalgte ph.d.-studerende ønsker måske at undersøge forskellige programmer og anmode om prisoplysninger fra disse gymnasier.

Kandidater med en ph.d. i landskabsarkitektur kan allerede have en karriere, men for dem der ikke kan, kan der være en bred vifte af valgmuligheder. For dem, der søger muligheder i erhvervslivet, bruger hjemmebyggere og designfirmaer ofte landskabsspecialister til at løse landskabsproblemer for modelboliger, specialbestillingshuse eller endda landboder. Nogle kandidater kan vælge at blive adjungerende forelæsere eller universitetsprofessorer. Andre kan vælge en karriere i film eller tv som en site softscape og hardscape designer. Beskæftigelse kan også findes hos offentlige myndigheder, der har brug for folk til at skabe lokkende områder omkring nationale bygninger og inden for statsparker.

Doctor of Philosophy i Landskabsprogrammer kan findes over hele verden. For at finde et ph.d.-program, der passer til dine behov, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Ph.D.
 • Arkitektur
 • Landskabsarkitektur
Studieområde
 • Arkitektur (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger