Keystone logo

3 Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Latinamerikanske studier 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Samfundsvidenskab
  • Områdestudier
  • Latinamerikanske studier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Latinamerikanske studier

En ph.d. er en ikke-medicinsk doktorgrad, der er resultatet af mindst seks års videregående uddannelsesinstitutioner studier. Den har en kraftig fokus på forskning og kulminerer i en afhandling, der giver de studerende mulighed for at udføre intens forskning på egen hånd. Denne grad giver eleverne mulighed for at mestre deres valgte områder.

Hvad er en ph.d. i latinamerikanske studier? Denne grad fokuserer på politik, samfund og økonomi Latinamerika. Kandidater forlade som specialister klar til at forske i og behandle de problemer i disse unikke lande. Eleverne opfordres til at konvertere deres metodisk og teoretisk viden til praktiske løsninger, og de rejser til landene i Latinamerika til omfattende feltarbejde. Mange universiteter, der tilbyder denne grad har partnerskaber eller andre relationer med forskningsinstitutioner inden for landene i undersøgelsen.

Studerende, der længes efter muligheden for at gøre en forskel i verden udmærke sig i dette område.En ph.d. i latinamerikanske studier forbereder kandidater sprogligt og fagligt at træde ind i de forskellige økonomiske kriser disse lande står over for, og skabe positive forandringer.

Graden er rimeligt prissat i forhold til andre ph.d.'ere. For den konkrete undervisning og gebyrer information, er det bedst at kontakte skolen eller skoler af interesse. Priserne kan variere meget fra det ene land til det andet.

Kandidater har spændende og meningsfulde karriere i ministerier og andre offentlige institutioner samt velgørende og for-profit private organisationer med bånd til Latinamerika. De er nødvendige for lærerstillinger, professionel forskning, medierelationer og som diplomatiske rådgivere. Hvorvidt de studerende ønsker at fortsætte med at leve i deres hjemlande eller flytte til udlandet, er der utallige muligheder, der venter dem, når de får en ph.d. i Latin American Studies.

Enhver, der enten ønsker yderligere oplysninger om de skoler, der tilbyder denne grad, eller er interesseret i at søge online, kan bruge vores simple program liste og bly form. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.