Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 5 Ph.D. Programmer i Ledelsesvidenskab 2023

5 Ph.D. Programmer i Ledelsesvidenskab 2023

overview

Arbejde mod en doktor i filosofi tager hårdt arbejde og mange år, mindst tre og så mange som syv, i nogle tilfælde. Men at have en betyder at du kan vise arbejdsgivere at du har højeste viden om et emne.

Hvad er en ph.d. i Management Science? Dette felt ser på, hvordan man styrer mennesker, maskiner, penge og materialer til deres bedste fordel. Nogle underfelter omfatter grøn produktion, grøn logistik og forsyning, operationel forskning og samfundsvidenskab. Denne grad kan tage tre eller flere år at fuldføre og er stort set forskningsbaseret. Emner, du skal forstå før begyndelsen, omfatter økonomi, problemløsning, statistik, organisatorisk adfærd og menneskelige ressourcer.

Nogle færdigheder, du kan udvikle inden for ledelsesvidenskab, omfatter økonomistyring, tidsstyring og kommunikation. At kunne styre din økonomi og tid effektivt kan spare på indsatsen i det lange løb, mens kommunikation hjælper med sociale indstillinger og i at skabe relationer.

De fleste ph.d.-uddannelser tilbyder stipendier og stipendier til dækning af udgifter til bøger, undervisning og gebyrer. Disse omkostninger afhænger af den skole, du deltager i, og om du kan finde brugte og elektroniske kopier af de bøger, du har brug for.

For enhver ph.d. er der mulighed for at gå ind i akademiet som professor eller at fortsætte med forskning. Med ledelsesvidenskab som dit felt kan du også søge efter højtstående forretningspositioner, der vil bruge din ekspert logistik viden. Nogle jobtitler du kan søge efter inkluderer international byrådgiver, programdirektør, global styringsspecialist og direktør for projektledelse. En ph.d. kan også være nyttig, hvis du søger markedsføring på din nuværende arbejdsplads.

Når du ved, er ledelsesvidenskab det felt du ønsker at studere, se på skoler både nær og langt, afhængigt af dit ønske om at rejse. Online kurser er også en mulighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

 • Ph.D.
 • Ledelsesstudier
 • Ledelsesvidenskab
fields_of_study
 • Ledelsesstudier (5)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format