Keystone logo

1 Ph.D. Programmer i Humaniora Litteratur Literaturstudier i London, Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Det Forenede Kongerige
  • Humaniora
  • Litteratur
  • Literaturstudier
  • London
Studieområde
  • Humaniora (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Ph.D. Programmer i Humaniora Litteratur Literaturstudier

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

En grad i litteraturvidenskab er et fremragende valg for dem, der brænder for litteratur, sprog og fortællingens kraft.

På dette felt lærer du at fortolke tekster kritisk under hensyntagen til faktorer som forfatterens hensigt, historisk kontekst og kulturel betydning. Derudover vil du udvikle en forståelse for sprogets skønhed og kraft, mens du lærer at genkende og analysere litterære virkemidler, fortællestrukturer og stilistiske teknikker.

Litteraturstudier kan frigøre mange af karrieremulighederne, da de færdigheder, du opnår, er meget overførbare. Du kan finde arbejde inden for forskellige områder såsom undervisning, forlagsvirksomhed, journalistik og markedsføring. Mange kandidater forfølger avancerede grader i relaterede discipliner, hvilket fører til karrierer inden for forskning og akademisk verden.

Begynd din søgen i dag efter et litteraturstudieprogram, der passer til dine interesser og ambitioner.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.