Keystone logo

6 Ph.D. Programmer i Naturvidenskaber Biologi Marinebiologi 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Naturvidenskaber
  • Biologi
  • Marinebiologi
Studieområde
  • Naturvidenskaber (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Naturvidenskaber Biologi Marinebiologi

En ph.d. er den forkortede form for dr.phil, men titlen kan indikere, at modtageren har gennemført avancerede studier i ethvert område, fra virksomhed til botanik. Denne type grad typisk forfølges efter en bachelor- og kandidatgrad. Programmet kan omfatte en bred vifte af højt niveau kurser samt uafhængig forskning og en doktorafhandling.

Hvad er en ph.d. i Marine Biology? Denne studium fokuserer på de biologi, fysiologi, neurologi, vaner og adfærd marine organismer. Det kan også undersøge deres samspil med deres ocean miljø. Studerende kan undersøge oceanografi og dets relaterede emner som de søger at lære om de dyr, der bebor havet. På ph.d.-niveau de fleste studerende allerede har begyndt at forfølge en specialitet og kan fortsætte med at adskille sig i en bestemt underfelt af marinbiologi, da de færdiggøre deres studier og forskning.

Udfylde en ph.d.-program kan have mange fordele.Få studerende opnå dette avancerede niveau af undersøgelsen, og kandidater kan overstråle deres konkurrence om eftertragtede job og karriere udmærkelser. Denne type program kan også fremme kritisk tænkning, problemløsning og forskning færdigheder.

En ph.d.-program kan være afsluttet i et par korte års fuldtidsstudium, men en studerende kan tage meget længere tid, hvis han eller hun fortsætter med at arbejde, mens de studerer på deltid. Dette er ikke nødvendigvis skadelig, som erhvervserfaring er også værdifuld. Omkostningerne ved et program vil variere fra institution til institution, men kan øge længere en studerende tager at opgradere.

Mange kandidater af et ph.d.-program søger en rolle i akademikere. De håber at blive fuld tid professorer, der passerer deres viden og passion videre til kandidat og bachelor studerende.De kan også deltage i en privat eller offentlig forskningsinstitution, hvor de kan fortsætte med at arbejde og forske i deres speciale, eller i økologi, fysiologi eller biokemiske karakteristika en bestemt art. Nogle kandidater arbejder primært indendørs, mens andre bruger en hel del tid i eller i nærheden af ​​vandet. Mest brugt tid i en række forskellige miljøer.

Marine biologi er en fascinerende felt med mange karrieremuligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.