Keystone logo

Filtre

 • Ph.D.
 • Forenede Arabiske Emirater
 • Ingeniørvidenskab
 • Maskinteknologi
 • Abu Dhabi
Studieområde
 • Ingeniørvidenskab (0)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Ph.D. Programmer i Marineteknologi i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater for 2024

  Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

  Ph.D. Programmer i Marineteknologi

  Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater og er kendt for sin blanding af moderne og gammel arkitektur.Byen er hjemsted for nogle af de mest progressive og prestigefyldte universiteter i Mellemøsten

  Hvis du er fascineret af maritim teknologi og har en evne til at ingeniør, kan en grad i Marine Engineering være dit kald.

  Marine Engineering dykker ned i design, konstruktion, drift og vedligeholdelse af forskellige marine systemer. Dette omfatter fremdrifts-, elektriske og mekaniske systemer i skibe, ubåde, offshore-strukturer og andre marinekøretøjer.

  I løbet af uddannelsen vil du udforske emner, der lægger et solidt fundament i ingeniørprincipper, mens du tilbyder specialiseret viden inden for maritim teknologi. Nogle kurser, du kan forvente, inkluderer Naval Architecture, Marine Propulsion Systems, Fluid Mechanics and Hydraulics og Marine Environmental Engineering. Du får også væsentlige færdigheder inden for matematik, fysik, computerstøttet design (CAD) og projektledelse.

  Kandidater af denne grad har flere forskellige karrieremuligheder. Du kan arbejde som marineingeniør og bruge din ekspertise til at designe, udvikle og vedligeholde marinesystemer. Eller måske ser du dig selv som søarkitekt, der slipper din kreativitet løs til at designe og optimere marinefartøjer. Måske begejstrer rollen som Offshore Engineer dig, hvor du bidrager til design, konstruktion og vedligeholdelse af offshore platforme.

  Hvis du er fascineret af en verden af maritim teknologi og har en egnethed til ingeniørarbejde, kan en grad i Marine Engineering være det perfekte valg.

  De Forenede Arabiske Emirater er en sammenslutning af syv emirater på den østlige side af den arabiske halvø, ved indgangen til Den Persiske Golf. En stor del af arbejdsstyrken i UAE er udenlandske udlændinge - deraf landets 's befolkning makeup være så varieret, med Emirati borgere bliver en minoritet i deres eget land.

  Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.