Keystone logo

PhD Programmer i Marineteknologi i Dubai, Forenede Arabiske Emirater 2023

Oversigt

Dubai er en af ​​de mest avancerede og moderne byer i verden. Byen er hjemsted for smukke arkitektur, store virksomheder og turistattraktioner. Byen er også hjemsted for nogle af regionens mest prestigefyldte universiteter og højere læreanstalter.

Skibsteknik, i generelle vendinger, er design og konstruktion af søfarende skibe og andre objekter og strukturer i relation til havet, såsom dokker eller tovværk. Typiske klasser omfatter Skibskonstruktion, hydrodynamik, fremdriftssystem design og materialevidenskab.

Uddannelse i de Forenede Arabiske Emirater har sine fordele: sol, hav, sand, skattefrie indtjening efter endt uddannelse, og nogle af de bedste universiteter i Golfen region.In desuden en række højt klassificeret universiteter baseret i andre lande har filial campusser i UAE.

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Læs mere
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat