Keystone logo

14 Ph.D. Programmer i Markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Markedsføring
Studieområde
  • Markedsføring (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Markedsføring

En ph.d. er en prestigefyldt grad, hvor de studerende skal opnå og bevise omfattende viden i et bestemt emne. Det er ofte forfølges efter at der er opnået en kandidatgrad, og er den højeste grad en person kan modtage. Uanset området, det kræver en masse tid og studere.

Du undrer dig måske: "Hvad er en ph.d. i Marketing og Kommunikation?" Kommunikation er afgørende for enhver virksomhed. Studerende, der forfølger denne grad kan forvente at lære en hel del om flere brancher. De kan være nødvendigt at læse og analysere de nyeste marketing teknikker på forskellige områder. De vil deltage i forskning, samt deltage i seminarer. Emner vil omfatte kulturstudier, markedskommunikation, historie og teoretiske jordforbindelse. De vil studere kommunikation disciplin, retoriske studier og offentliggørelse.

En af de vigtigste fordele ved at forfølge en ph.d. i Marketing og Kommunikation er, at det sætter kandidater et skridt foran konkurrenterne.De har de færdigheder, det tager at få højere betalende job. De har de kvalifikationer, der er nødvendige for at bede om og modtage en rejse i deres nuværende stillinger.

De omkostninger og gebyrer i forbindelse med en ph.d. i Marketing og Kommunikation vil variere fra skole til skole og land til land. Den bedste måde at afgøre, hvor meget du bør planlægge på udgifterne, er at kontakte skolen efter eget valg og tale med en indlæggelser officer.

Efter endt uddannelse, kan enkeltpersoner forvente at komme i betragtning til en række karrierer. De vil variere afhængigt af specialisering af den studerende, men mange kandidater kan forvente en karriere i ledelse inden for forskning eller kommunikationsbranchen de forfølger. Medier konsulenter, marketing direktører og fagfolk forskning har ofte denne grad. Kandidater kan overveje at undervise markedsføring på universitetsniveau eller gå ind i erhvervslivet for sig selv ved at starte en kommunikationsvirksomhed.

Uanset om du ønsker at gå i skole på et lokalt universitet, vil gerne studere i udlandet eller ønsker at blive hjemme og gøre dit arbejde online, er der noget derude for dine præferencer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.