Keystone logo

3 Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Menneskerettigheder 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Menneskerettigheder
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Menneskerettigheder

Normalt den højeste grad en studerende kan tjene, en ph.d. kan være den næste grad du arbejder på efter færdiggørelsen af ​​din kandidatgrad. Det kan tage omkring otte år at fuldføre alle krav til at opnå en ph.d., men at have en kan hjælpe dig med at blive ekspert på dit område.

Hvad er en ph.d. i menneskerettigheder? Denne grad kan indebære studier af regering og politik. Det kan især være, hvordan regeringer skal køres for at sikre, at menneskerettighederne beskyttes og respekteres. Nogle almindeligt dækkede emner kan være sociologi, lov og økonomi. Du kan lære om de forskellige typer regeringer, der bruges i lande rundt om i verden, og hvordan de kan komme med forskellige problemer og fordele.

Den viden, du får om regeringen, kan hjælpe dig med at få en bedre forståelse af love og aktuelle begivenheder. Studier af sociologi kan hjælpe dig med at blive bedre til at arbejde med andre mennesker og give dig mulighed for at løse problemer i relationer. At vide, hvordan økonomien fungerer, kan også være til nytte, når man træffer beslutninger om at investere eller bruge penge.

For at finde ud af, hvor meget en får din ph.d.-uddannelse, kan det medvirke til først at beslutte, hvilke skoler du er interesseret i at deltage i. Forskellige institutioner kan opkræve forskelligt undervisning og have forskellige krav til indtjening af graden.

Mens en ph.d. kan være et godt valg af grad for at nogen søger at blive professor, kan der være mange feltspecifikke karriere til rådighed. Nogle muligheder kan omfatte at arbejde som menneskerettighedsofficer eller advokat for at hjælpe med at forebygge og løse problemer, der involverer borgere i at blive mishandlet. Du kan også undersøge mulighederne for at arbejde som politikanalytiker og hjælpe med at afgøre, om nye offentlige politikker er retfærdige og ikke krænker folks rettigheder.

Der kan være mange forskellige skoler, der tilbyder din grad. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.