Keystone logo

7 Ph.D. Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi Metallurgi 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Ingeniørvidenskab
  • Materialeteknologi
  • Metallurgi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi Metallurgi

En ph.d.-studerende giver eleverne mulighed for at opnå avanceret viden og uddannelse inden for et bestemt fagområde. Ofte arbejder i samarbejde med en vejleder, kandidater afslutte en afhandling eller afhandling inden modtagelsen af ​​graden.

Hvad er en ph.d. i metallurgi? Studerende eksperimenterer og studerer forskellige metalliske objekter og stoffer. De fleste programdeltagere har en kandidatuddannelse inden for kemi, fysik, metallurgi eller materialevidenskab inden indgangen til programmet. Forskere studerer metal, herunder støbning, teori og i kombination med plast, afhængigt af programmet. Forskning og udvikling er også store dele af graden planer. Ph.d.-uddannelserne gennemsnit fire år i varighed, og eleverne kan vælge del- eller fuldtidsindskrivning.

Arbejde med metal og legeringer giver enkeltpersoner evnen til at opfinde, skabe og arbejde med materialer både på arbejde og hjemme. Forsknings- og samarbejdsevner tilpasser sig godt til andre sektorer og industrier, såvel som arbejds- og personlige forhold.

Placering af institutionen og tilmelding status vil have en enorm effekt på omkostningerne ved det indlæste program. Hvert program har yderligere oplysninger til rådighed for at opnå omkostninger og besvare eventuelle andre økonomiske spørgsmål.

Størstedelen af ​​metallurgi kandidater søger beskæftigelse i forskning og akademiske institutioner fokuseret på emner som metallurgi, korrosionsbeskyttelse, metalliske materialer, overfladebehandling processer og korrosion. Kemiske industrier giver levedygtige karriereveje for kandidater, der søger at arbejde i den private sektor. Stillinger i virksomhedssektoren omfatter leder og forsknings- og udviklingsspecialist. Derudover kan eleverne finde kvalitetsarbejde inden for undervisning, teknik, videnskab og teknologi. Ingeniører med metallurgi viden og uddannelse er ansat i en række virksomheder og brancher, der forfiner, fremstiller, sælger eller køber metalprodukter og metaller.

Deltids- og fuldtidsprogrammer er tilgængelige over hele verden afhængigt af specifikke interesser. For at være de næste trin, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.