Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 10 Ph.D. Programmer i Miljøledelse 2023

10 Ph.D. Programmer i Miljøledelse 2023

overview

En ph.d. (doktor i filosofi) er en kandidatgrad, som eleverne forfølger, når de vil fokusere på forskning. Fås i en række forskellige fagområder, kræver dette program typisk en afsluttende afhandling eller afhandling inden færdiggørelsen.

Hvad er en ph.d. i miljøledelse? I dette program lærer eleverne at evaluere og udnytte miljøet i forhold til økosystemets og samfundets behov. Studieemner kan omfatte luftkvalitet, miljøkemi, vandforvaltning, budgetplanlægning, statistik, regnskabsføring og håndtering af farligt affald. Studerende kan vælge at fokusere deres forskning inden for by økologi, økologisk toksikologi, flod og strøm økologi, atmosfærisk fysik, hydrologi vandområder eller økologi af bioinvasions.

Studerende får en række fordele ved at forfølge en ph.d. i miljøledelse. De udvikler avancerede analytiske færdigheder samt problemløsende evner. De får også effektive kommunikations- og interpersonelle færdigheder for at kunne styre et hold.

Udgifterne til en uddannelse er ofte afskrækkende for eleverne. Men fordi denne grad kan opnås på en række forskellige skoler, hjælper det med at undersøge alle muligheder, herunder online-programmer. Nogle skoler tilbyder også økonomisk støtte, såsom stipendier, studielån og tilskud.

Kandidater, der har en doktorgrad i miljøledelse, kan vælge en karriere inden for en række områder, afhængigt af deres fokus på studier. Arbejdsgivere omfatter typisk føderale, statslige og lokale agenturer såvel som dem fra den private sektor. Fælles professionelle titler kan være laboratorietekniker, feltanalytiker, bæredygtighedsspecialist, miljøforskningsanalytiker, restaurationsrådgiver for økosystemer, bæredygtig arkitekturspecialist og miljøledelseskoordinator. Jobs relateret til forskning er også populære hos kandidater.

Brug vores online database til at tjekke lokale universiteter, internationale skoler og online muligheder for at tjene din PhD. Start lige nu og søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

 • Ph.D.
 • Miljøvidenskab
 • Miljøledelse
fields_of_study
 • Miljøvidenskab (10)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format