Keystone logo

4 Ph.D. Programmer i Sundhedspleje Biomedicinske studier Molekylær biologi 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Sundhedspleje
  • Biomedicinske studier
  • Molekylær biologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Ph.D. Programmer i Sundhedspleje Biomedicinske studier Molekylær biologi

At opnå en doktor i filosofi er normalt det højeste uddannelsesniveau, eleverne kan opnå, og det viser deres absolutte engagement i et emne eller felt. Dette er sidste fase efter at have opnået en kandidatgrad og åbner mange nye døre i en persons karriere.

Hvad er en ph.d. i molekylærbiologi? Denne grad tilbyder uddannelse med instrumentelle og metodologiske færdigheder til at udføre forskning i cellulær og molekylær biologisk forskning. En studerendes uddannelse kommer fra deltagelse i forskningseminarer, specialiserede kurser, forelæsninger, øvelser og laboratorierotationer. Studerende kan vælge at specialisere sig inden for en bred vifte af emner, herunder cellebiologi, molekylærbiologi, genetik, mikrobiologi, biokemi, biomedicin og plantefysiologi.

Studerende, der arbejder mod en ph.d. i molekylærbiologi, kan være udstyret med praktisk laboratoriepraksis samt de færdigheder, der er nødvendige for at udføre fagligt arbejde på dette område. Studerende kan også være i stand til at opnå højere stillinger inden for arbejdsstyrken på grund af en avanceret grad.

Udgifterne til en ph.d. i molekylærbiologi varierer afhængigt af institutionens og længden af ​​kurset. Generelt går en ph.d.-studerende fra 3 til 5 år for at fuldføre. Det er uvurderligt for eleverne at grundigt undersøge det program de er interesseret i og sørge for, at de passer til deres mål.

Der er flere karrieremuligheder til rådighed for en ph.d.-studerende i molekylærbiologi. Personer med denne grad er ofte eftertragtede som laboratorieteknikere, forskere og molekylære og cellulære biologer. Andre valgmuligheder, der er uden for en laboratorieindstilling, omfatter universitetsstuderende som professor eller bliver forskerspecialist. Med færdigheder i specificeret forskning og praktisk anvendelse af videnskabelige metoder, er der en stadigt voksende efterspørgsel efter mennesker med denne grad.

Ph.d. i Molekylærbiologi programmer er tilgængelige over hele verden gennem en række universiteter. Der er fjernundervisningsprogrammer til rådighed for en mere fleksibel og praktisk pædagogisk oplevelse. For at finde ud af dine muligheder, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.