Keystone logo

17 Ph.D. Programmer i Scenekunst Musik 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Scenekunst
  • Musik
Studieområde
  • Scenekunst (17)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Scenekunst Musik

En ph.d. (Doctor of Philosophy) er en postgraduat grad, at de studerende tjene til at få mere erfaring og uddannelse om et bestemt område af undersøgelsen. Graden kan tage to til fire år for at tjene, afhængigt af programmet.

Hvad er en ph.d. i Music? Dette program er designet til at fokusere på avancerede studier i forskellige aspekter af musikken. Ved afslutning, skal eleverne have en omfattende forståelse af en række begreber og repertoire. Selvom hvert program vil have sin egen fokus, vil mange tilbyder klasser, der mere bredt baseret og har eleverne vælge valgfag baseret på deres interesser. Specialties kan omfatte instrumentale eller vokale præstationer, ledende, sangskrivning og komposition, musikterapi, og musikalsk fortolkning og forskning.

Optjening en musik grad kan være meget gavnligt. Studerende med en formel uddannelse baggrund vil ofte have en konkurrencefordel, når de søger en karriere, som deres programmer kan introducere dem til en bred vifte af musik-fagfolk.Det er også en god karriere fokus for dem, der ønsker at arbejde i forskellige dele af verden.

Omkostningerne forbundet med at tjene en doktorgrad i musik vil variere baseret på en række faktorer. Varigheden af ​​programmet og skole placering er vigtige, og der kan være særlige gebyrer forbundet med hvert program.

Karrieremuligheder er enorme for kandidater med en grad i musik. Afhængigt af deres interesser studerende kan vælge en performance karriere enten i en gruppe eller som en individuel, en karriere som komponist til film eller stage musicals, eller de kan vælge at undervise i musik eller arbejde på den administrative side. Andre kan vælge at bruge deres uddannelse til at arbejde som musik kritikere eller udsendelse eller journalistik.

Begynd at bruge vores online-database lige nu. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.