Keystone logo

Filtre

 • Ph.D.
 • Uddannelse
 • Pædagogisk ledelse
Studieområde
 • Uddannelse (22)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

22 Ph.D. Programmer i Pædagogisk ledelse 2024

  Ph.D. Programmer i Pædagogisk ledelse

  En doktor i filosofi, eller ph.d., er en grad tildelt til studerende, der har gennemført original forskning og offentliggjort deres resultater i en afhandling. Det er normalt den højeste akademiske præstation tilgængelig for studerende og er ofte optjent efter bachelor- og kandidatgrad.

  Hvad er en ph.d. i uddannelse lederskab? Uddannelsesledelse beskæftiger sig med de sociale, organisatoriske, hierarkiske og politiske ledelsesstrukturer i skolerne. Et ph.d.-program på området giver eleverne mulighed for at undersøge problemerne i uddannelsesledelse og foretage forskning for at nå frem til mulige konklusioner. Studerende kan få rig erfaring med den offentlige politik bag disse lederskabspositioner, den etik, der er involveret i at holde sådanne stillinger og metoder til at øge mangfoldigheden i uddannelsesledelse.

  Når en studerende har optjent en ph.d.-uddannelse på dette område, har de ofte fået lederskabsfærdigheder, der overfører til andre områder, herunder fremtidige karriere og andre ventures. De kan også udvikle ansvar for store projekter, hvilket er en omsættelig færdighed. Evnen til at tænke kritisk på forskning er også en vigtig færdighed, som ph.d.-uddannelser kan dyrke.

  Forskellige stipendier og prispoint er tilgængelige på forskellige universiteter. Kontakt skolen direkte for detaljer.

  En af de mest almindelige karriereforløb, som lægerne for uddannelsesledelse forfølger, er skoleadministration, herunder stillinger som principper, dekaner eller superintendenter. Ud over lederstillinger kan de vælge at blive direktører i specialuddannelser, koordinatorer for faglig udvikling eller andre institutleder. De kan også vælge at blive i post-gymnasieuddannelse og blive professorer i uddannelse. Der er andre stillinger på universiteter, der kan være tilgængelige med denne grad, herunder forskningsudviklingsspecialist, uddannelsesprogram fakultetsformand eller direktør for undervisning og læring.

  Uddannelsesledelse Ph.d.-programmer kan være tilgængelige på en skole i nærheden af ​​dig eller som en bekvem online-mulighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.