Keystone logo

Filtre

 • Ph.D.
 • Samfundsvidenskab
 • Statskundskab
 • Politik
Studieområde
 • Samfundsvidenskab (6)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

6 Ph.D. Programmer i Politik 2024

  Ph.D. Programmer i Politik

  En doktor i filosofi (ph.d.) er tilgængelig i en bred vifte af felter og fag, hvilket er toppen af ​​præstation i den akademiske verden. Det viser den omfattende forskning på et bestemt emne, komplet med en afhandling, der giver noget bidrag til feltet og kan åbne døre for en karriere inden for bestemte områder.

  Hvad er en PhD i Politik? Denne grad tilbyder højere uddannelse, der kan udstyre elever med avanceret viden om international ret, politiske metoder og ideologier og politisk filosofi. Programdeltagere lærer normalt om de grundlæggende forhold i internationale relationer og det politiske landskab i kloden. Studerende kan vælge at fokusere deres forskning på en bred vifte af emner, herunder politisk teori og internationale relationer, eller endda gå dybere og specialisere sig i forholdet mellem Asien og Stillehavet.

  Med en PhD i Politik får de enkelte personer mulighed for at udføre feltarbejde i deres studieområde, hvilket kan føre til varige forbindelser til deres fremtidige karriere. Der er også muligheder for at få undervisningserfaring under studietid sammen med forsknings- og præsentationsfærdigheder.

  Afhængigt af institutionen varierer omkostningerne ved en ph.d. i politik og tager typisk tre år at afslutte. Studerende skal altid undersøge skolen og programmet efter eget valg for at sikre, at det er rigtigt for dem.

  Med en ph.d. i politik har en person mange karrieremuligheder inden for ham eller hende. Denne type grad er perfekt indrettet til at undervise på universitetsniveau, og med undervisningsoplevelsen under programmet vil individer allerede have erfaring. Andre muligheder omfatter arbejde i udenlandske diplomatiske kontorer over hele verden, som menneskerettighedsforkæmper eller som public relations specialist. Denne grad åbner døre både i den politiske arena og i den juridiske arena, og giver flere muligheder for dem, der er interesseret i international ret eller statslovgivning.

  Der er mange muligheder for studerende, der ønsker at opnå en ph.d. i politik. Online-programmer er en bekvem løsning for mange mennesker, men der er også institutioner rundt omkring i verden at vælge imellem. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.