Keystone logo

30 Ph.D. Programmer i Professionsuddannelse 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Professionsuddannelse
Studieområde
  • Professionsuddannelse (30)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Professionsuddannelse

En ph.d.-grad eller en ph.d.-grad er den højeste uddannelsesmæssige præstation i mange fagområder. Lærere indskriver i et ph.d.-program for at fortsætte deres læring på et bestemt emne og at studere under top professorer. Denne grad er ofte en skridt for karriereudvikling.

Hvad er en ph.d. i faglige studier? En række studieområder falder ind under kategorien faglige studier, herunder samfundsvidenskab, anvendt naturvidenskab, biovidenskab, juridiske studier og matematik. Kursusarbejdet søger at sætte ind i eleverne en dyb og omfattende viden om at lykkes på den moderne arbejdsplads. Studieretninger i dette program kan omfatte forretningsetik, effektiv styring, kommunikation og social samt sundhedstjenester.

Kandidater med en ph.d. i faglige studier har ofte gode kommunikationsevner og en dyb forståelse af den moderne arbejdsplads. De har også almindeligvis kritisk tænkning, hvilket kan være til gavn for fremskridt inden for den offentlige og private sektor.

For at lære mere om omkostningerne ved bestemte programmer, bør interesserede personer konsultere hvert universitet, hvor de har interesse. Den samlede pris for hvert program afhænger af sted, studietid, finansiel bistand, værelse og bord og andre faktorer.

Dem, der ph.d.-studerende i faglige studier, har ofte en række muligheder på arbejdspladsen. Karriere er opnåelige i akademi, regering, kommunikation, den offentlige og private sektor, nonprofit og selvstændig beskæftigelse. Alumni kan finde arbejde som foredragsholdere, forskere, forskere, konsulenter, offentlige politiske forskere, journalister og kontorchefer. De kan også finde en karriere som præsident for deres eget firma.

Mange programmer, der tildeler en ph.d. i professionelle studier, tilbydes af en række institutioner over hele verden, hvoraf nogle har en betydelig del af klasser, der tilbydes i et virtuelt læringsmiljø. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.