Keystone logo

16 Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Socialt Arbejde Rådgivning 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Samfundsvidenskab
  • Socialt Arbejde
  • Rådgivning
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Socialt Arbejde Rådgivning

En ph.d. er kulminationen på mange års grundig undersøgelse som led i et ph.d.-program. Mennesker, der ph.d.-uddannelser, kan skelnes som en industriekspert og uddannet leder inden for et fagområde.

Hvad er en ph.d. i rådgivning? Det er en ph.d.-grad, der giver eleverne en bred viden om rådgivning. I dette program kan eleverne blive pålagt at tage kurser som human resource management, avanceret psykologi, PR, og kvantitativ og kvalitativ forskningsmetode. Som med ethvert ph.d.-program skal dette program kulminere i en afhandling. De fleste studerende indtaster dette program med en baggrund i et bestemt felt, og denne grad giver dem avanceret viden i branchen, de kan bruge til at uddanne andre.

Med deres ph.d. i Consultancy skal de studerende være klar til arbejde efter eksamen. Som ph.d.-kandidater er færdigheder som forskning, præsentationsfærdigheder og kommunikation generelt meget udviklede, hvilket kan hjælpe dem med at sikre et job eller en forfremmelse.

Fordi omkostninger er en vigtig faktor i uddannelsen, skal de kontakte skolerne, de er interesseret i for yderligere detaljer. De bør også overveje, hvor meget tid de kan begå til skole, da det kan påvirke de samlede omkostninger.

Personer, der har deres ph.d. i Consultancy, bør kunne drive deres egen karriere succes, som mange vælger at arbejde på freelance eller kontrakt. Mange konsulenter har specialiseret viden inden for et bestemt studieområde, såsom sikkerhed eller regeringsførelse, hvilket gør dem ønskelige hyringer til mange organisationer, der søger ekspertrådgivning på disse områder. Public relations officers, marketing direktører og midlertidige ledere kan alle udnytte denne grad i deres karriere.

Studerende, der er interesseret i en ph.d. i rådgivning, bør kunne finde programmer på skolerne, der giver dem mulighed for at arbejde i deres eget tempo, hvis de ikke kan opfylde kravene fra et traditionelt universitet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.