Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Ph.D. Programmer i Regional planlægning 2023

2 Ph.D. Programmer i Regional planlægning 2023

Oversigt

Et studieforløb for en ph.d. fokuserer på at opmuntre til at beherske et bestemt emne. Studerende forfølger ofte disse muligheder efter afslutning af en bachelor eller kandidatgrad i deres valgte felt. Den omfattende viden, der opnås, kan hjælpe kandidater med at udvide deres karrieremuligheder.

Hvad er en ph.d. i regionalplanlægning? I løbet af disse programmer kan eleverne udvikle en specialiseret forståelse af tilgang til både byplanlægning og byplanlægning. Studerende udnytter ofte vigtige forskningsfærdigheder, mens de udforsker etablerede og udviklende metoder for at finde de bedste tilgange i landskabssfæren. Typiske kurser og projekter dækker emner i naturen, social interaktion, regionale systemer, kontinentale problemer, trafiksystemer, globalisering og geopolitiske ændringer.

Når graden er afsluttet, kan eleverne opdage en række fordele. Den kritiske tænkning, der udvikles under programmet, kan hjælpe eleverne med at påtage sig mere professionelt ansvar. Desuden kan forståelse af regionale systemer og viden til gennemførelse af bæredygtige tiltag gøre det lettere for eleverne at komme ind i karriere relateret til regionalplanlægning.

Programomkostningerne ændres baseret på studiens varighed og den unikke pris på en institution. Forskning kan være nødvendig for at forstå undervisning, gebyrer og andre omkostninger. Med den rigtige viden kan eleverne budgetge passende.

Gennemførelsen af ​​studiet kan åbne en række karrieremuligheder. Mange elever finder efterspørgselsstillinger i offentlige organisationer som planlæggere og administratorer. Derudover kan eleverne tage stilling som konsulenter med internationale organisationer, der er interesserede i at udforske globale bæredygtighedsløsninger. I den private sektor omfatter potentielle stillinger byplanlæggere på jordudviklingsselskaber og anlægsvirksomheder. De interesserede i at forfølge yderligere feltforskning kan vælge at forfølge stillinger som professorer eller regeringsforskere.

Institutioner med ph.d. i regionalplanlægning kan findes i forskellige byer rundt omkring i verden, eller online-muligheder kan være et godt alternativ til studerende, der ikke ønsker at rejse. For at arbejde på at finde det perfekte program, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Ph.D.
 • Arkitektur
 • Regional planlægning
Studieområde
 • Arkitektur (2)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger