Keystone logo

15 Ph.D. Programmer i Økonomi Regnskabsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Økonomi
  • Regnskabsføring
Studieområde
  • Økonomi (15)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Økonomi Regnskabsføring

De fleste ph.d. Regnskab programmer er designet til at forberede kandidater til undervisning i den akademiske verden og forskning. Der er mange ph.d. Regnskab programmer internationalt, der giver kandidater med uddannelse af høj kvalitet i stimulerende intellektuelle miljøer.

Et ph.d. Regnskab program vil normalt bestå af udfordrende kurser, forskning, og en afhandling. Kandidater forfølger deres ph.d. Accounting graden skal have stærke kompetencer i økonomi og statistik som grundlag for deres analytiske og teoretiske forskning, som de ofte fuldstændig sammen med professionelle fakultet. Emner på studier, kan omfatte internationale regnskabsstandarder, regulering af regnskabsstandarder, fusioner og opkøb, sikkerhed analyse, corporate governance, og resultatmåling, f.eks.

Hvis du har en regnskabsmæssig baggrund og er interesseret i at fremme din uddannelse, så en ph.d. Accounting grad måske, hvad du søger efter.Tag et kig nedenfor og finde en af ​​de mange programmer, der passer til dine behov!