Keystone logo

6 Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Sociologi Samfundsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Samfundsvidenskab
  • Sociologi
  • Samfundsvidenskab
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Sociologi Samfundsvidenskab

Inddragelse af dybdegående studier af et bestemt felt og normalt kræve oprettelse af en ph.d.-afhandling som en del af de nødvendige kurser, er en ph.d.-uddannelse en avanceret grad. Det kan være den endelige grad, du arbejder på, efter at du har afsluttet bachelor- og kandidatuddannelsen.

Hvad er en ph.d. i samfundsvidenskab? Det samfundsvidenskabelige felt fokuserer på forståelse og samarbejde med mennesker. Denne grad kan fokusere på et par overlappende koncepter og tager generelt en tværfaglig tilgang til at give dig en bred vifte af færdigheder. Nogle af de kurser du deltager i kan omfatte at studere historie, lov, geografi og sociologi. Du kan fokusere meget på, hvordan forskellige typer af mennesker og kulturer interagerer, og hvordan problemløsning kan håndteres for både grupper og enkeltpersoner.

Denne grad kan give dig sociale færdigheder, der hjælper dig med at blive mere succesfulde i personlige relationer. Problemløsningskompetencer kan bruges til at hjælpe dig med at overvinde forhindringer i dit liv, og et godt kendskab til lov og regering kan hjælpe dig med at holde dig ajour med aktuelle problemer og begivenheder.

Omkostninger kan være en vigtig faktor at overveje, når man tænker på at komme ind i et uddannelsesprogram. At sammenligne skoler og overveje mulige muligheder for at tage klasser online kan hjælpe dig med at finde et program, der passer til din livsstil og dit budget.

Blandt de mange karriere, der kan være til rådighed for nogen med ph.d. i samfundsvidenskab, er måske det mest ligetil at blive socialarbejder. Med denne høje grad kan du også blive professor eller lærer på en skole. Nogle andre muligheder for job kan blive historiker, antropolog eller politiker. Du kan arbejde som forsker og bidrage til mange fag relateret til samfundsvidenskab.

Da der kan være mange institutioner, der tilbyder ph.d.-programmer, kan det være til gavn for dig at udforske forskellige muligheder, før du træffer en beslutning. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.