Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 5 Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab 2023

5 Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab 2023

Oversigt

En doktor i filosofi er den højeste akademiske præstation, der normalt er tilgængelig på universitetsniveau, og det viser en studerendes engagement i et bestemt emne. Uanset fagområdet kræver denne grad omfattende forskning og en afsluttende afhandling, der giver nye bidrag til et bestemt emne.

Hvad er en ph.d. i samfundsvidenskabsstudier? Studerende med denne grad kan være udstyret med praktisk anvendelse til løsning af virkelige problemer på en række områder, herunder arbejdspladsen, samfundet, organisationer og samfund som helhed. Studerende lærer generelt at udvide deres viden om sociale forskningsmetoder, gennemføre forskning på deres fagområde og implementere ideologier til virkelige situationer. Der er flere områder til specialisering inden for, herunder social antropologi, sociologi, ungdomskriminalitet, menneskerettigheder, klimaændringer og race- og kønsstudier.

Personer, der tager kurset, kan udarbejdes med klar analytisk tænkning og forskningsfærdigheder, der kan hjælpe med forskning og udvikling samt praktisk anvendelse, når de arbejder i organisationer eller samfund. De kan også være i stand til at vende kritik til konstruktiv feedback, som de derefter kan anvende på deres eget arbejde eller projekter.

Generelt foregår en ph.d.-uddannelse fra 3 til 6 år, og omkostningerne ved en ph.d. i samfundsvidenskabelige studier varierer fra institution til institution. Det anbefales, at eleverne undersøger både skolen og programmet, der tilbydes for at sikre, at det opfylder deres specifikke krav.

Med en ph.d. i samfundsvidenskabsstudier er dørene til en karrierevej bred. En person kan blive en menneskelig ressource eller ledelseskonsulent, en socialarbejder, en international politikanalytiker, en international bistandsarbejder, en menneskerettighedsforkæmper, en embedsmand med regeringen eller endda en universitetsprofessor. Disse karriere begynder at kræve mere avancerede grader, og som sådan kan denne grad hjælpe med at drive et individ videre på hans eller hendes karriereområde.

En ph.d. i samfundsvidenskabsstudier kan åbne mange døre. Online-programmer giver mere fleksibilitet til gennemførelse af programmet end individuel læring. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Samfundsvidenskab
  • Sociologi
  • Samfundsvidenskab
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat