Keystone logo

4 Ph.D. Programmer i Jura Politik Socialpolitik 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Jura
  • Politik
  • Socialpolitik
Studieområde
  • Jura (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Jura Politik Socialpolitik

En doktor i filosofi (ph.d.) er en grad, der giver eleverne mulighed for at specialisere sig i et fag og blive betragtet som dygtig inden for dette område. Denne grad kræver en afsluttet afhandling med omfattende forskning, der bidrager til allerede eksisterende materiale. Med en ph.d. får en studerende flere muligheder i sin karriere.

Hvad er en ph.d. i socialpolitik? Denne grad giver eleverne mulighed for at udnytte metodologiske og teoretiske færdigheder til at identificere og analysere sociale spørgsmål, samt hvordan de vedrører social og offentlig politik. Studerende i dette program vil generelt lære om forskellige sociale spørgsmål, herunder boliger kriser, uddannelse og sundhedspolitikker, og hvordan disse interagerer med politikken lokalt og internationalt. Studerende kan blandt andet koncentrere deres grader om socialt arbejde, offentlig orden, socialpolitik og sociologi.

Gennem en ph.d.-grad i socialpolitik kan personer erhverve fremragende kommunikationsevner, der er nødvendige for at arbejde sammen med en række forskellige sociale eller organisatoriske grupper. De vil også kunne udføre forskning og udvikle nye politikker med deres problemløsning og analytiske færdigheder.

Afslutning af en ph.d. i socialpolitik kan tage mellem tre og otte år, og omkostningerne varierer afhængigt af den valgte institution. Undersøgelse af skolen og programmet er et must for enhver studerende.

En ph.d. i socialpolitik udstyrer et individ med uvurderlige livs- og faglige færdigheder, der er eftertragtede på mange karriereområder. En mulighed er at blive universitetsprofessor. Andre muligheder omfatter en human resources officer, en international bistandsarbejder, en konsulent for offentlige anliggender, en ungdom eller socialrådgiver eller endda en retshåndhævende detektiv. Denne grad egner sig til en bred vifte af industrier, herunder medicinsk, civil service og velgørenhedsarbejde, der gør den tilpasning til en række forskellige felter.

At videreudvikle din uddannelse kan hjælpe med at fremme din karriere. For at starte din faglige udvikling, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.