Keystone logo

33 Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Socialt Arbejde 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Samfundsvidenskab
  • Socialt Arbejde
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (33)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Socialt Arbejde

En Socialt Arbejde ph.d.-grad giver pensum til at producere avancerede klinikere og forskere inden for socialt arbejde. Socialt Arbejde ph.d.-programmer forbereder kandidater til lederstillinger i det sociale arbejde, uddannelse og praksis.

Socialt Arbejde ph.d.-programmer er baseret omkring begreberne klinisk socialt arbejde, forskning, politiske spørgsmål, og avanceret klinisk kompetence. Curriculum ofte omfatter kurser, undervisning, praktik, forskning, og en afhandling. Den fremgangsmåde, der for en Socialt Arbejde ph.d. er ofte multikulturelle, der involverer ideer om social retfærdighed, og er tværfaglig, der trækker på teorier fra andre discipliner, der er relevante for det sociale arbejde. Ansøgere skal have en stærk kritisk tænkning og evnen til at analysere sociale problemer og interventioner, og samtidig opretholde en stærk etisk kode.

Hvis du brænder for at hjælpe mennesker til at overvinde modgang, kan derefter en Socialt Arbejde ph.d. være det program til dig!Rul gennem indstillingerne nedenfor og find ud af!