Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 28 Ph.D. Programmer i Sprog 2023

28 Ph.D. Programmer i Sprog 2023

Oversigt

PhD er en forkortelse for dr.phil, og henviser til en kandidatgrad, der tilbydes i både humaniora og naturvidenskab. Det kræver typisk fire års omfattende studerer til at fuldføre, nogle gange længere, og den studerende skal udfylde en afhandling eller speciale til kandidat.

Hvad er en ph.d. i sprog? Mere end bare at studere et sprog, vil dette doktorgrad normalt fokusere på lingvistik og kommunikation, færdigheder, der kan anvendes til mange forskellige karrierer. Med nogle programmer, vil du øge dine evner og kendskab til et bestemt sprog. I andre, vil du lære mere om, hvordan man underviser et andet sprog, herunder planlægning, evaluering, brug af multimedier, og hvordan man griber sprogstudier i den virkelige verden.

En kandidatgrad i sprog kan styrke den studerendes evne til at tænke og arbejde på et bestemt sprog, hvilket gør dem mere salgbare til en karriere i en global indstilling.Det kan også udvide ens sind, forbedre kommunikationsevner generelt og forbedre kulturel bevidsthed og forståelse.

Som med enhver grad, vil omkostningerne forbundet med en grad i sprog variere, afhængigt af hvilket program du vælger. Online programmer tilbyder ofte en god måde at hjælpe med at reducere disse udgifter, mens stadig at få en fremragende uddannelse.

Der er mange potentielle arbejdsgivere, afhængigt af hvad dit program med speciale i, såsom ambassader, offentlige kontorer, sprogskoler, aviser, blade, forlagsvirksomhed og eventuelle multinationale virksomheder eller nonprofit. Man kan finde arbejde oversætte, udvikle kursusmaterialer, i forskning, i kommunikation og i undervisningen. Have en videregående uddannelse, kan hjælpe en indgå disse felter på et højere niveau, end det ellers ville være muligt.

At studere sprog i dybden er en fascinerende måde at lære mere om kommunikation og mennesker.At komme i gang på denne vej, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Sprog
Studieområde
  • Sprog (28)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat