Keystone logo

5 Ph.D. Programmer i Ingeniørvidenskab Elektroteknologi Telekommunikationsteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Ingeniørvidenskab
  • Elektroteknologi
  • Telekommunikationsteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Ph.D. Programmer i Ingeniørvidenskab Elektroteknologi Telekommunikationsteknologi

Ph.d.-kurser giver nysgerrige personer den faglige ekspertise, der er nødvendig for at gennemføre intensiv forskning. Mange programmers forudsætninger kræver, at eleverne får lavere niveauer og afslutter en afhandling eller en afhandling inden modtagelsen af ​​deres doktorgrad.

Hvad er en ph.d. i telekommunikationsteknik? Nogle kurser mange programmer har computernetværk, telekommunikationsnet design, tilfældige processer, avanceret kommunikation, digitale kommunikationssystemer og computersystemer ydeevne. Desuden skræddersy de studerende deres valgfag til deres dissertation og interesser. Kompetencer eleverne kan fokusere på med bl.a. næste generations netværk, fiberoptiske telekommunikationssystemer eller netværksteknologi. Lærere gennemsnit tre år for at afslutte programmet.

Forskningsmetode og færdigheder, der læres i løbet af programmet, kan gøre det muligt for studerende at nå ud over akademikere og videreføre deres karrieremål samt personlige interesser. Selvdisciplin og analytiske færdigheder hjælper eleverne i deres karriere, personlige liv og relationer.

Omkostningerne afhænger af en række variabler, herunder boliger, undervisning og gebyrer, forsknings- eller undervisningsassistenter og mere. Yderligere undersøgelse af de specifikke programmer er nødvendig for at få alle de nødvendige oplysninger.

Mange kandidater fortsætter i postsecondary uddannelse eller går ind i forskningsarbejde efter afslutningen af ​​deres ph.d.-arbejde. Postdoktorale studerende har også flyttet ind i telekommunikationsområdet som netværkssystemanalytikere, telekommunikationsingeniører, forsknings- og udviklingsingeniører, elektronikdesignere, professorer, telekommunikationssoftware designere og projektledere. Ph.d. i telekommunikationsteknik er ideel til dem, der allerede er interesserede i telekommunikation og arbejder på området. Kandidater er ofte parat til at arbejde som ledere i branchen. At arbejde med computere gør det muligt for kandidater at tilpasse deres grad til en række brancher, der udnytter telekommunikation som en del af deres daglige arbejde.

Ph.d.-uddannelser tilbydes på deltid eller på fuld tid med undervisning på campus og undertiden online klasseværelsetid. For at fortsætte beslutningsprocessen, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.