Keystone logo

4 Ph.D. Programmer i Naturvidenskaber Fysik Teoretisk Fysik 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Naturvidenskaber
  • Fysik
  • Teoretisk Fysik
Studieområde
  • Naturvidenskaber (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Ph.D. Programmer i Naturvidenskaber Fysik Teoretisk Fysik

En ph.d. er en grad, der anerkender en studerendes beherskelse af et fagområde. De, der får en doktorgrad i filosofi, kan være kvalificerede til at blive universitetsprofessorer eller forskere. Uafhængig forskning er påkrævet, og de studerende forventes at afslutte en afhandling, der kan variere fra 80.000-100.000 ord.

Hvad er en ph.d. i teoretisk fysik? Ved at forudsige naturlige fænomener og rationalisere videnskabelige teorier lærer de, der tjener denne grad, processen med at bruge matematiske modeller og abstraktioner af fysiske objekter til at forstå fysik. Kurser kan dække emner som relativitet, kosmologi og strengteori. Forskere vil sandsynligvis udforske videnskabelige grænser og kan udvikle deres egne teorier.

Der er mange fordele ved at modtage en ph.d. i teoretisk fysik. Programdeltagere lærer at bruge matematik til at gennemføre laboratorietests, og de lærer at identificere naturlige fænomener. Studerende kan lære at være problemløsere i enhver situation.

Udgifterne til en ph.d.-grad kan variere. Fordi det tager 3-4 år at fuldføre de nødvendige krav til en doktor i filosofi grad, prisen kan stige. Placeringen af ​​kollegiet eller universitetet kan gøre omkostningerne også svingende.

Teoretisk fysik har været en del af samfundet i århundreder. Nogle moderne karriere kan omfatte teoretisk designforsker, optomekanisk ingeniør eller fysiker. Mange kandidater beslutter at deltage i postdoktorale forskningsprojekter, der giver dem lab erfaring og kan hjælpe dem med at finde bedre jobmuligheder. Personale datavidenskabsfolk, projektforskere og forskningsvejleder er mulige karriere. Teoretiske forskere anvender deres viden til industrielle applikationer og er en tænkelig stilling for dem med ph.d.-grad.

På grund af de mange universiteter og gymnasier på verdensplan er utallige lærde i stand til at få adgang til ph.d.-programmer, uanset hvor de er. Mange kollegier tilbyder online-programmer til dem, der er interesseret i en doktor i filosofi grad. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.