Keystone logo

Filtre

 • Ph.D.
 • Naturvidenskaber
 • Fysik
 • Teoretisk Fysik
Studieområde
 • Naturvidenskaber (1)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

1 Ph.D. Programmer i Teoretisk Fysik i Mainz, Tyskland for 2024

  Popular study format

  Popular education type

  Ph.D. Programmer i Teoretisk Fysik

  Under den æra af det hellige romerske imperium, var Mainz hovedstad vælgerne i Mainz. I dag er hovedstaden i staten Rheinland-Pfalz, Tyskland. Det er hjemsted for mere end 200.000 indbyggere. Det er hjemsted for 3 vigtigste universiteter i regionen.

  En studerende i teoretisk fysik kan udforske området gennem klassearbejde, laboratorier, forelæsninger og forskning. De færdigheder, de opnår, kan give dem mulighed for at gøre karriere i mange brancher. Fysikere kan arbejde sammen med ingeniører, blive undervisere eller forske i robotteknologi. Disse og andre muligheder er åbne for den teoretiske fysikstuderende.

  Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

  Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.