Keystone logo

8 Ph.D. Programmer i Thailand for 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Kunststudier (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)Handelsstudier (0)Fødevarestudier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Ph.D. Programmer i Thailand

Thailand er et land, beskrevet som den "gyldne land", som tilbyder oplysende og tankevækkende oplevelser, og en ideel destination for postgraduate uddannelse. Ud over at tiltrække turister fra hele verden, tilbyder Thailand nogle fremragende akademiske programmer. Uden for klasseværelset, har de studerende tjener en ph.d. i Thailand ikke mangel på ting at se og gøre, som slapper af på virkelig fantastiske strande, udforske den hektiske og pulserende byliv, besøge religiøse og historiske steder og monumenter, og nyder den fremragende thailandske mad.

Ph.d. i Thailand programmer er designet til studerende til at blive ledere i marken og være i stand til at udføre kvalitet uafhængig forskning effektivt. Studerende interesseret i en ph.d. i Thailand skal have de relevante uddannelsesmæssige baggrund samt erfaring at komme ind i programmerne.Efter en vellykket gennemførelse af en ph.d.-afhandling, ofte kandidater med ph.d. i Thailand programmer gå videre til en karriere i den akademiske verden, forskning og industri.

Søg i programmerne nedenfor for at lære mere om en ph.d. i Thailand. Tag det næste skridt mod dine personlige og professionelle mål i dag!