Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 12 Ph.D. Programmer i Turisme og hotelvirksomhed 2023/2024

12 Ph.D. Programmer i Turisme og hotelvirksomhed 2023/2024

Oversigt

En ph.d., eller en dr.phil, betragtes som den højeste akademiske grad. Denne Uddannelsen fokuserer på forskning og træner dig i at skabe ny viden på dit område. Man skal have mindst en bachelorgrad at komme i betragtning til en doktorgrad. I nogle tilfælde er en kandidatgrad påkrævet.

Hvad er en ph.d. i turisme og gæstfrihed? En ph.d. i turisme og gæstfrihed forbereder programdeltagere til en karriere inden for forskning og undervisning i relation til erhvervslivet forvaltning af gæstfrihed og turisme. Kursusaktiviteter kan omfatte forskning design, statistik, psykologi, sociologi, og markedsføring. Nogle emner, der kan være omfattet omfatter aktuelle emner i rejser og turisme, finansielle økonomi, international business management, organisationsteori, database management systemer, telekommunikation og netværk, systemer analyse og design, og forbrugeradfærd.Studerende ind denne type program bør allerede har gode kommunikationsevner og analytiske evner.

Kandidater med en ph.d. i turisme og gæstfrihed udvikle færdigheder i kritisk tænkning, intensiv forskning, dataindsamling og videnskabelig skrivning samtidig føre stipendium og pædagogik. De får en solid erhvervsmæssig baggrund og studie påvirke faktorer i turisme og gæstfrihed.

Udgifterne til ph.d. varierer, afhængig uddannelsesinstitutionen du deltager, længden af ​​det faglige program, og det land, undersøgelsen. Programmer kan tage tre til otte år at færdiggøre. Forskning dit program og kontakte afdelinger for indlæggelser og gebyr oplysninger.

Karrieremuligheder med en ph.d. normalt rettet mod at blive professorer er involveret i undervisning og forskning på en akademisk institution.Andre muligheder omfatter stillinger som postsecondary uddannelse administratorer eller ledere i turisme management, gæstfrihed, og hotel og restaurant management felter. Uafhængige forskningsmuligheder og lederstillinger, såsom administrerende direktør for nationale gæstfrihed virksomheder er også tilgængelige.

En ph.d.-uddannelse giver mulighed for at fokusere på viden og forskning på et specialiseret område. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Turisme og hotelvirksomhed
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat