Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Ph.D. Programmer i Uddannelsespsykologi 2023/2024

3 Ph.D. Programmer i Uddannelsespsykologi 2023/2024

Oversigt

Den højeste grad, du kan tjene i akademiet, er en ph.d., også kaldet en doktor i filosofi. At arbejde for en ph.d. kræver mange års intens studie og forskning, men det viser arbejdsgiverne, at du er motiveret og meget vidende.

Hvad er en ph.d. i uddannelsespsykologi? Dette studieområde ser på, hvad der kræves for at eleverne skal lykkes i skolen og måder, som lærere kan lette dette mål. I et ph.d.-program er hovedmålet at skabe dig knowhow for selvstændig forskning som certificeret ekspert. På enhver skole består dette program hovedsageligt af forskning, med kun få kurser i starten af ​​processen. Afslutning er afhængig af at præsentere og forsvare en afhandling.

Nogle færdigheder, du kan lære under en ph.d.-uddannelse i pædagogisk psykologi, omfatter tolkning af ansigtsudtryk, social følsomhed og forståelse. Kendskab til ansigtsudtryk og bevidsthed om følsomme problemer i en social indstilling kan gøre lettere at skabe forbindelser. Læseforståelse er nyttig til forståelse af kontrakter, når man køber et hus eller andre ting.

Udgifterne til en ph.d. afhænger af den skole, du deltager i, hvor længe du deltager, og om du kan få ekstern finansiering som stipendium eller stipendium. Visse omkostninger at se på omfatter undervisning, registrering og bøger.

Med en ph.d. i uddannelsespsykologi kan du enten fortsætte din forskning eller søge beskæftigelse som skolepsykolog. Du kan overveje at arbejde med private skoler, offentlige skoler, institutter for videregående uddannelse eller skole distrikter. Nogle af de psykologer du kan lære i dette uddannelsesprogram kan anvendes på områder uden for uddannelse, så job som politipsykolog og generel eller klinisk psykolog kan også være muligheder.

Når du ser gennem de skoler, der tilbyder denne grad, tænk på, hvor du vil studere og hvor længe. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Ph.D.
 • Uddannelse
 • Uddannelsespsykologi
Studieområde
 • Uddannelse (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger