Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 32 Ph.D. Programmer i Undervisning 2024

32 Ph.D. Programmer i Undervisning 2024

Oversigt

At få en ph.d. er en chance for at gøre en betydelig præstation, mens du udforsker og lærer nye emner og gennemfører forskning. At tjene en doktorgrad opfylder personlige behov for viden samt åbner karrieremuligheder. En ph.d. er den højeste akademiske grad udstedt af universiteter.

Hvad er en ph.d. i undervisning? Denne grad tilbydes for dem med en passion for uddannelse og påvirker andre ved at hjælpe dem med at lære. Studerende i programmet er uddannet i forskning og uddannelsespsykologi og hvordan man anvender dem i forskellige læringsmiljøer. De kan også studere uddannelsesfundamente, kognitiv og social udvikling, instruktionsdesign, læring og motivationsteori, klasseledelse, læseplanlægning og bedømmelse. Andre mulige kurser omfatter social retfærdighed, integration, mangfoldighed, samtidskunst og videnskabsforskningsmetoder og livslang læring.

Studerende, der studerer i et ph.d.-program, kan blive dygtige i forskningsmetoderne og få praktisk erfaring i undervisningen. De kan også udvikle stærke mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, der er relevante for ethvert job.

Udgifterne til en ph.d.-undervisning varierer afhængigt af skolerne og deres placeringer. Kursets varighed kan løbe fra tre til fem år. Potentielle studerende bør undersøge deres ønskede institutioner på forhånd.

Folk, der optager en ph.d. i undervisning, har oftest karriere som pædagoger, rådgivere, forskere, menneskelige ressourceudviklere eller lingvistikeksperter. De finder også sig selv som undervisningspolitiske rådgivere, advokater, teknologer eller forfattere selvfølgelig læseplaner og instruktionsmaterialer. Grad indehavere har også mange ledelsesmuligheder i uddannelsesinstitutioner, fra superintendent i et skoleområde til kollegium eller universitetsadministrator.

Ph.d.-uddannelser er tilgængelige på institutioner over hele verden. Online kurser er en mulighed for studerende overalt med internetadgang, og tilbyde skema fleksibilitet og bekvemmelighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Uddannelse
  • Undervisning
Studieområde
  • Uddannelse (32)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat