Keystone logo

6 Ph.D. Programmer i Byudvikling 2024

Filtre

Filtre

 • Ph.D.
 • Arkitektur
 • Byudvikling
Studieområde
 • Arkitektur (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Ph.D. Programmer i Byudvikling

  En ph.d. er en doktor i filosofie grad udstedt af et universitet. Globalt anerkendt som den højeste postgraduate grad tilgængelig i akademiet, det ses mest som en prestigefyldt ære at tjene en.

  Hvad er en ph.d. i byudvikling? Urban udvikling studier fokuserer på den kulturelle, sociale og økonomiske udvikling af byer. Det søger også at forklare systemets underliggende mekanismer. Studerende kan vælge mellem klasser som urbanisering og byudvikling, arkitektur i byplanlægning og socio-kulturel boligmarkeds-segregation. For dem, der ønsker at specialisere sig, kan klasser omfatte gadekunst, mobilitet og smart byproblemer.

  Doktorgradskandidater i byudvikling har en tendens til at udvikle ekstraordinære færdigheder i kritisk tænkning, definere problemer og teamledelse, som kan øge deres erhvervsliv. De kan også udvide deres personlige liv ved at forbedre deres ressourcefærdighed, pålidelighed og evne til at bruge computere.

  Omkostninger til at færdiggøre en doktor i filosofi i byudvikling varierer mellem institutionerne. Afhængigt af valg af en privat skole eller et offentligt universitet kan programmet tage fem eller flere år. Det anbefales, at potentielle studerende kontakter skolen efter eget valg om omkostninger.

  Byudvikling doktorgradskandidater vælger ofte karriere i design, undersøgelse eller udvikling. Men for dem der ser længere væk, er karrieremulighederne meget forskellige. Store virksomheder og internationale virksomheder ansætter ofte interne planlægningsudviklere til at begynde ekspansionsdesign til kontorbygninger og fabrikker. Andre virksomheder og statslige organer kræver kartografer, forskningsanalytikere, spørgeskemaundersøgere og transportudviklere. En byudviklings kandidat kan også udmærke sig i mange områder af bolig eller byplanlægning for kommunale eller statslige organer.

  Med udvidelsen af ​​klasser til online-programmer over hele verden, kan eleverne bedre kunne end nogensinde før at finde programmer, der passer til deres livsstil. For at påbegynde dine ph.d.-studier, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.