Keystone-stipendiet

Ansøgningsfrist: 31. maj 2021

Opnå dine drømme med Keystone-stipendiet!

Hvad er Keystone-stipendiet?

Keystone Academic Solutions tilbyder stipendier til fire bacheloruddannelser og to kandidatuddannelser. Stipendierne tilbydes til seks studerende, som har en stærk akademisk baggrund og er i stand til at demonstrere en motivation for at transformere verden gennem deres uddannelse.

  • Fire bachelorstuderende vinder Keystone-stipendiet til en værdi af 2000 USD hver.
  • To kandidatstuderende vinder Keystone-stipendiet, det ene til en værdi af 10.000 USD og det andet til en værdi af 4000 USD.

Hvem kan ansøge?

Fremtidige studerende, der er 18 år eller ældre, når de starter programmet, og planlægger at studere en bachelor- eller kandidatuddannelse på fuld tid. Udforsk vores websteder for studerende i dag for at finde dit studieprogram og vinde et af de seks tilgængelige Keystone-stipendier!

Hvordan ansøger man om Keystone-stipendiet?

  • Udfyld tilmeldingsformularen
  • Indsend dine oplysninger til mindst en af de anbefalede skoler.
  • Log ind på StudentHub, og ansøg om Keystone-stipendiet inden d. 31. maj 2021.
  • Indsend et godkendelsesbrev til os fra en af de skoler, du kontaktede via vores websteder.
  • Modtag et af vores seks stipendier til at finansiere dine studier på skolen!

Om Keystone Academic Solutions

Hver måned hjælper Keystone Academic Solutions mere end seks millioner studerende med at finde det perfekte studieprogram til dem. Vi hjælper fremtidige studerende med at udforske hundredvis af studiemuligheder og destinationer på ét sted, når som helst og hvor som helst. Vi samler alle relevante oplysninger og nyheder om videregående uddannelser og giver studerende en platform og værktøjer til at chatte direkte med optagelsesofficerer på universiteter og videregående uddannelser over hele kloden. Dermed giver vi mennesker overalt mulighed for at vælge en uddannelse, så de kan nå deres personlige og professionelle mål!

Udforsk vores websteder i dag for at finde dit studieprogram