Prøveforberedelse

Testforberedelse gør elever og studerende klar til eksamener eller indgangsprøver til uddannelser. Dette kan være i klasser eller en-til-en-undervisning. Gennemse mulighederne nedenfor for at finde den bedste type eksamensforberedelse for dig.
PrepScholar tilbyder overkommelige online forberedelseskurser til SAT, ACT, GRE og GMAT. Programmet tilpasser undervisning til de studerendes styrker og svagheder. Deres kurser er strategisk og videnskabeligt designet til at undervise de studerende i nøjagtigt de områder, der matcher deres evner.
Magoosh leverer online SAT-testforberedelse, som gør forberedelse til standardiserede tests tilgængelig, effektiv og underholdende. Studerende kan studere når som helst og fra en hvilken som hest computer eller telefon, og Magoosh koster en brøkdel af kurser eller hjemmeundervisning — men med lignende eller bedre resultater.
Mere end 1750 øvelsesspørgsmål og mere end 200 videolektioner
Magoosh tilbyder online GRE-testforberedelse, der gør forberedelse til standardiserede tests tilgængelig, effektiv og underholdende. Studerende kan studere når som helst og fra en hvilken som hest computer eller telefon, og Magoosh koster en brøkdel af kurser eller hjemmeundervisning — men med lignende eller bedre resultater.
Mere end 1400 øvelsesspørgsmål og mere end 250 videolektioner
Magoosh leverer online TOEFL-testforberedelse, der gør forberedelse til standardiserede tests tilgængelig, effektiv og underholdende. Studerende kan studere når som helst og fra en hvilken som hest computer eller telefon, og Magoosh koster en brøkdel af kurser eller hjemmeundervisning — men med lignende eller bedre resultater.
Mere end 420 øvelsesspørgsmål og mere end 140 videolektioner
Magoosh tilbyder online IELTS-testforberedelse, der gør forberedelse til standardiserede tests tilgængelig, effektiv og underholdende. Studerende kan studere når som helst og fra en hvilken som hest computer eller telefon, og Magoosh koster en brøkdel af kurser eller hjemmeundervisning — men med lignende eller bedre resultater.
Mere end 600 øvelsesspørgsmål og mere end 125 videolektioner
Magoosh leverer online ACT-testforberedelse, der gør forberedelse til standardiserede tests tilgængelig, effektiv og underholdende. Studerende kan studere når som helst og fra en hvilken som hest computer eller telefon, og Magoosh koster en brøkdel af kurser eller hjemmeundervisning — men med lignende eller bedre resultater.
Mere end 1300 øvelsesspørgsmål og mere end 250 videolektioner
Magoosh tilbyder online GMAT-testforberedelse, der gør forberedelse til standardiserede tests tilgængelig, effektiv og underholdende. Studerende kan studere når som helst og fra en hvilken som hest computer eller telefon, og Magoosh koster en brøkdel af kurser eller hjemmeundervisning — men med lignende eller bedre resultater.
Mere end 1300 øvelsesspørgsmål og mere end 340 videolektioner