Management Center Innsbruck

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Den Entrepreneurial School®

Den Management Center Innsbruck links sammen den bedste ud af videnskab, økonomi og rådgivning til den unikke koncept af en international Entrepreneurial School® grundlagt i 1995-1996 som en grundpille i den unikke Innsbruck Open University koncept, har Management Center Innsbruck oparbejdet en topplacering i den internationale landskab videregående uddannelse. I dag, mere end 3.200 studerende, 1.000 lærere, 240 partner universiteter fra hele verden, og utallige kandidater og arbejdsgivere value meget hvad Entrepreneurial School® har at tilbyde.

Inden for rammerne af "Comprehensive University Innsbruck" -konceptet MCI bestræber sig på at vejlede motiverede mennesker, der ønsker at opbygge deres fremtid gennem målrettet efteruddannelse, i deres personlige og faglige udvikling.

MCI tilbyder graduate, ikke-graduate og post-graduate uddannelsesprogrammer af højeste standard for senior og junior ledere fra alle ledelsesniveauer og grene. MCI programmer fokuserer på alle niveauer af personligheden og omfatte områder af state-of-the art viden fra videnskab og praksis relevant for erhvervslivet og samfundet. Som en internationalt orienteret information og kommunikation center, MCI er åben for nye perspektiver, metoder og projekter. Konstruktiv dialog og kooperative udvikling af tværfaglige kompetencer er to af grundpillerne i undervisning og læring på MCI.

MCI støtter konkurrenceevne organisationer og påvirker professionalisering af erhvervslivet, administration, politik og kultur. Anvendt forskning og udvikling er særligt værdiansættes til MCI til styrkelse af innovation i lokale virksomheder og sikring af kvaliteten-orienteret undervisning.

Indlejret i et bredt netværk af mæcener, sponsorer og partnere, MCI er en vigtig motor i positioneringen af ​​Innsbruck, Tirol og Østrig som et center for akademiske og internationale møder. Vores naboer samarbejde med universitetet i Innsbruck, nærhed til den livlige Innsbruck gamle bydel og den magtfulde arkitektur af placering er et udtryk for filosofi og mission denne internationalt eksemplariske videregående uddannelse center.

Vores mission

MCI Management Center Innsbruck følger begrebet Entrepreneurial School®. MCI giver motiverede folk til at nå fremragende præstation, giver dyb faglighed og skaber innovative overførsel af knowhow inden for et stærkt internationalt netværk.

Vores succesfaktorer:

Kvalitet undervisning

Undervisning i høj kvalitet sikrer vores position blandt de førende akademiske institutioner i den tysktalende verden

Intellektuel bidrag

Vores intellektuelle bidrag anvendes, forretningsrelevant og løsningsorienteret

international orientering

Vores stærke internationale orientering skaber knowhow, prestige og merværdi for vores kunder

Kunde og serviceorientering

Vores kundeservice og serviceorientering er eksemplarisk

Mennesker og kultur

Vores virksomhedskultur trives med gensidig tillid, engagement fra vores medarbejdere, iværksætterånd og ansvar overfor samfundet

Brand

MCI brand er internationalt kendt og står for performance, professionalitet, viden og kompetence

Netværk

Vores internationale netværk skaber konkurrencefordel og merværdi for vores interessenter

Innovation

Løbende innovation danner grundlaget for vores markedsposition og sikrer vores konkurrenceevne

Infrastruktur

Vores fremragende infrastruktur skaber et attraktivt og stimulerende miljø

Campus & Steder

Management Center Innsbruck (MCI) har etableret et ry som et internationalt orienteret universitet i anvendt videnskab gennem kundeorientering og konsekvent kvalitetsstyring.

De tyrolske bjerge inden for rækkevidde, regionens bedste sports- og fritidsfaciliteter, den korte afstand til Tyskland, Schweiz og Italien og Innsbruck mangeårige akademiske tradition alle garanterer en unik atmosfære for studerende.

På sine centrale steder, MCI tilbyder en fremragende infrastruktur med attraktive og veludstyrede auditorier, computerrum og gruppe arbejder værelser, med state-of-the-art arbejdsstationer og forskningsfaciliteter, kollegier i nærheden, et bredt udvalg af gode steder for at spise ude, bekvem parkering og gode offentlige transportforbindelser.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se PhD »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Udøvende phd-program i ledelse

Undervisning både online og på universitetet Deltid 4 år November 2019 Østrig Innsbruck

Executive-ordningen, der tilbydes af University of Antwerpen, Antwerpen Management School og Management Center Innsbruck er en fire-årig, deltids-forskningsbaseret program for ledende medarbejdere, der søger at anvende relevante og aktuelle viden og forskning færdigheder til moderne forretningsmæssige problemer i deres branche eller på deres arbejdsplads. [+]

Den Executive-ordningen udbydes af universitetet i Antwerpen, Antwerpen Management School og Management Center Innsbruck er en fire-årig, deltids-forskningsbaseret program for ledende medarbejdere, der søger at anvende relevante og aktuelle viden og forskning færdigheder til moderne forretningsmæssige problemer i deres industri eller på deres arbejdsplads. Programmet er en præmie lederudvikling program designet til at være fagligt stringent og intellektuelt udfordrende. Programmet vil blive leveret på campus ved Antwerpen Management School og campus Management Center Innsbruck.

Efter en vellykket forsvare doktorafhandling (efter 4 år), vil deltagerne tjene en ph.d. i Management Sciences eller PhD i Social Sciences (udstedt af universitetet i Antwerpen *).... [-]


Videoer

MCI's international outreach

Innsbruck, ❤ of the alps

Kontakt

Adresse, linje 1 Universitaetsstrasse 15
6020 Innsbruck, Tyrol, Østrig
Telefon undefined