Management Center Innsbruck

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Entreprenørskolen ®

Management Center Innsbruck forbinder det bedste ud af videnskab, økonomi og rådgivning til det unikke koncept om en international iværksætterskole ® . Management Center Innsbruck grundlagt i 1995/96 som en grundpille i det unikke Innsbruck Open University-koncept og har fået en øverste position i det internationale landskab for videregående uddannelser.

I dag er mere end 3.400 studerende, 1.000 lærere, 276 partneruniversiteter fra hele verden og utallige kandidater og arbejdsgivere værdsætter meget, hvad Entrepreneurial School ® har at tilbyde. Inden for rammerne af konceptet "Comprehensive University Innsbruck" stræber MCI efter at mentorere motiverede mennesker, der ønsker at opbygge deres fremtid gennem målrettet efteruddannelse, i deres personlige og faglige udvikling. MCI tilbyder kandidater, ikke-kandidatuddannelser og postgraduate uddannelser af højeste standard til senior- og juniorledere fra alle ledelsesniveauer og filialer.

MCI's programmer fokuserer på alle niveauer af personligheden og inkluderer områder med avanceret viden fra videnskab og praksis, der er relevante for erhvervslivet og samfundet. Som et internationalt orienteret informations- og kommunikationscenter er MCI åben for nye perspektiver, metoder og projekter. Konstruktiv dialog og samarbejdsudvikling af tværfaglige kompetencer er to af søjlerne i undervisning og læring på MCI. MCI understøtter organisationernes konkurrenceevne og påvirker professionaliseringen af erhvervsliv, administration, politik og kultur. Anvendt forskning og udvikling værdsættes især hos MCI for styrkelse af innovation i lokale virksomheder og for at sikre kvalitetsorienteret undervisning.

Indbygget i et bredt netværk af lånere, sponsorer og partnere er MCI en vigtig motor i placeringen af Innsbruck, Tyrol og Østrig som et center for akademiske og internationale møder. Vores nabosamarbejde med Universitetet i Innsbruck, nærhed til den livlige Innsbruck gamle bydel og den magtfulde arkitektur af lokationen er et udtryk for filosofien og missionen for dette internationalt eksemplariske center for videregående uddannelser.


Vores mission

MCI Management Center Innsbruck følger konceptet med en Entreprenørskole ® . MCI giver motiverede mennesker til at opnå fremragende præstationer, giver dyb akademisk kompetence og skaber innovativ knowhowoverførsel i et stærkt internationalt netværk.


Vores succesfaktorer

Kvalitetsundervisning: Undervisning af høj kvalitet sikrer vores position blandt de førende akademiske institutioner i den tysktalende verden.

Intellektuelt bidrag: Vores intellektuelle bidrag anvendes, forretningsrelevant og løsningsorienteret.

International orientering: Vores stærke internationale orientering skaber know-how, prestige og merværdi for vores kunder.

Kunde- og serviceorientering: Vores kunde- og serviceorientering er eksemplarisk.

Mennesker og kultur: Vores virksomhedskultur trives med gensidig tillid, vores medarbejderes engagement, iværksætterånd og ansvar over for samfundet.

Brand: MCIs brand er internationalt kendt og står for præstation, professionalitet, viden og kompetence.

Netværk: Vores internationale netværk skaber en konkurrencefordel og merværdi for vores interessenter.

Innovation: Løbende innovation danner grundlaget for vores markedsposition og sikrer vores konkurrenceevne.

Infrastruktur: Vores fremragende infrastruktur skaber et attraktivt og stimulerende miljø.


Universitetsområde

Management Center Innsbruck (MCI) har etableret et ry som et internationalt orienteret universitet for anvendte videnskaber gennem kundeorientering og konsekvent kvalitetsstyring. De tyrolske bjerge inden for rammerne, regionens uovervindelige sports- og fritidsfaciliteter, nærheden til Tyskland, Schweiz og Italien og Innsbrcks mangeårige akademiske tradition garanterer alle en unik atmosfære for studerende.

På sine centrale lokationer tilbyder MCI en fremragende infrastruktur med attraktive og veludstyrede forelæsningssaler, computerlaboratorier og gruppearbejdslokaler, med avancerede arbejdsstationer og forskningsfaciliteter, studerende hostels i nærheden, et bredt udvalg af gode steder at spise ude, praktisk parkering og fremragende offentlig transport.

Placeringer

Innsbruck

Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tyrol, Østrig
Telefonnummer
+43 512 2070 – 2100

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited