Management Center Innsbruck

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The Entrepreneurial School®

Management Center Innsbruck forbinder det bedste ud fra videnskab, økonomi og rådgivning til det unikke koncept for en international Entrepreneurial School®, der blev grundlagt i 1995/96 som hovedrolle for det unikke indbyggede koncept i Innsbruck Open University, har Management Center Innsbruck haft en topposition i det internationale landskab af videregående uddannelse. I dag er der mere end 3.200 studerende, 1.000 lærere, 240 partneruniversiteter fra hele verden, og utallige kandidater og arbejdsgivere sætter stor pris på, hvad Entrepreneurial School® har at byde på. Inden for rammerne af begrebet "Comprehensive University Innsbruck" arbejder MCI for at mentorere motiverede mennesker, der ønsker at bygge deres fremtid gennem målrettet efteruddannelse i deres personlige og faglige udvikling. MCI tilbyder graduate, non-graduate og postgraduate uddannelsesprogrammer af højeste standard til senior og junior ledere fra alle ledelsesniveauer og filialer. MCIs programmer fokuserer på alle niveauer af personligheden og omfatter områder af state-of-the-art viden fra videnskab og praksis relevant for erhvervslivet og samfundet. Som et internationalt orienteret informations- og kommunikationscenter er MCI åben for nye perspektiver, metoder og projekter. Konstruktiv dialog og samarbejdsudvikling af tværfaglige kompetencer er to af søjlerne i undervisning og læring på MCI. MCI understøtter organisationernes konkurrenceevne og påvirker professionaliseringen af forretning, administration, politik og kultur. Anvendt forskning og udvikling er særligt værdsat af MCI for styrkelse af innovation i lokale virksomheder og sikring af kvalitetsorienteret instruktion. Indlejret i et bredt netværk af kunder, sponsorer og partnere er MCI en vigtig motor i placeringen af Innsbruck, Tyrol og Østrig som et center for akademiske og internationale møder. Vores nabosamarbejde med University of Innsbruck, nærheden til den livlige gamle bydel i Innsbruck og den stærke arkitektur af lokationen er et udtryk for filosofien og opgaven for dette internationalt eksemplariske videregående uddannelsescenter.


Vores mission

MCI Management Center Innsbruck følger konceptet for en Entrepreneurial School®. MCI giver motiverede mennesker mulighed for at opnå enestående præstation, giver dyb faglig kompetence og skaber innovativ knowhow-overførsel inden for et stærkt internationalt netværk.


Vores succesfaktorer

Kvalitetsundervisning Højkvalitetsundervisning sikrer vores position blandt de førende akademiske institutioner i den tysktalende verden Intellektuelt bidrag Vores intellektuelle bidrag anvendes, forretningsrelevant og løsningsorienteret Internationalt orientering Vores stærke internationale orientering skaber knowhow, prestige og merværdi for vores kunder Kundeservice og serviceorientering Vores kundeservice og serviceorientering er eksemplarisk Folk og kultur Vores virksomhedskultur trives med gensidig tillid, engagement fra vores medarbejdere, iværksætterånd og ansvar overfor samfundet Mærke MCI's mærke er internationalt kendt og står for ydeevne, professionalitet, viden, og kompetence Netværk Vores internationale netværk skaber konkurrenceevne og merværdi for vores interessenter Innovation Løbende innovation danner grundlaget for vores markedsposition og sikrer vores konkurrenceevne Infrastruktur Vores fremragende infrastruktur skaber en attraktiv og stimulerende env ironment


Universitetsområde

Management Center Innsbruck (MCI) har etableret et ry som et internationalt orienteret universitet for anvendt videnskab gennem kundeorientering og konsekvent kvalitetsstyring. De tyrolske bjerge inden for grebet, regionens uovertruffen sports- og fritidsfaciliteter, nærheden til Tyskland, Schweiz og Italien og Innsbrucks lange akademiske tradition garanterer alle en unik stemning for studerende. På de centrale steder tilbyder MCI en fremragende infrastruktur med attraktive og veludstyrede foredragshaller, computerlaboratorier og gruppearbejderum med topmoderne arbejdsstationer og forskningsfaciliteter, vandrerhjem i nærheden, et bredt udvalg af gode steder at spise ude, praktisk parkering og fremragende offentlig transport.

Placeringer

Innsbruck

Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tyrol, Østrig
Telefonnummer
+43 512 2070 – 2100

Antwerpen

Address
Sint-Jacobsmarkt 9-13
2000 Antwerpen, Flandern, Belgien
Telefonnummer
undefined

Akkrediteringer

AACSB Accredited