Vienna Graduate School Of Finance | VGSF

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Wien Graduate School of Finance

Ph.d.-stipendier i Finansministeriet - GÆLDER NU!

Wien Graduate School of Finance (VGSF) opfordrer fremragende studerende at ansøge om ph.d.-uddannelsen i finansloven (fuldtids-program), der starter i det kommende skoleår. Op til seks stipendier vil blive tilbudt til de bedste ansøgere.

Den VGSF er et videncenter inden for finansiering, som ligger på den nye WU campus i Wien, Østrig. Dens vigtigste aktiviteter er akademisk forskning og ph.d.-uddannelse. Den VGSF tilbyder en stimulerende læring og forskningsmiljø til fremragende studerende fra hele verden.

Ansøgning Krav:

Programmet er åbent for studerende fra alle lande med alle akademiske specialiseringer, forudsat de har en kandidatgrad eller tilsvarende, og har tilstrækkeligt niveau af formel uddannelse. Studerende, der kommer til at opgradere snart (senest juni 2015) kan anvende, også. For at deltage i udvælgelsesprocessen en kandidats ansøgning skal være modtaget af Jan 8, 2015 gennem det elektroniske ansøgningsskema faciliteter.

Ansøgerne skal fremlægge følgende dokumenter:

• curriculum vitae • selvstændig redegørelse for formålet • alle eksamensbeviser • alle officielle udskrifter • bevis for egnethed (GRE eller GMAT) • bevis for engelsk kompetence (f.eks TOEFL, IELTS) • reference breve

VGSF kandidater kan se frem til en spændende karriere på førende akademiske institutioner. Tidligere VGSF studerende er blevet placeret på institutioner som Aarhus Universitet, Carnegie Mellon University, Georgia Institute of Technology, University of Hong Kong, Massachusetts Institute of Technology (MIT), University of New South Wales (UNSW), den norske School of Economics og Business Administration (NHH), Erasmus-universitetet i Rotterdam, University of Utah og University of Wisconsin, USA.

Det VGSF Ph.d.-uddannelsen består af to dele: strenge kurser og arbejde på ph.d.-afhandlingen. De studerende deltager i kurser, der dækker alle vigtige emner inden for finansiering og analysemetoder, der kræves for at gøre forskning. Især fokuserer kurserne på Corporate Finance, Asset Pricing og kvantitative metoder i Finansministeriet. I de seneste akademiske år studerende havde mulighed for at deltage i kurser undervises af internationale forskere, såsom Tomas Björk, Rüdiger Fahlenbrach, Nicolae Garleanu, Francisco Gomes, Christopher Hennessy, David Lando, Jacob Sagi, Rossen Valkanov Jiang Wang og Toni Whited. Efter at have passeret de krævede eksamener, de studerende begynder at gennemføre forskningsprojekter på egen hånd. I vores ugentlige forskningsseminar studerende har mulighed for at møde internationalt anerkendte forskere præsentere deres state-of-the-art forskning.

Besøg www.vgsf.ac.at/application for flere detaljer, og link til online ansøgning.

Josef Zechner, direktør for ph.d.-uddannelsen

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Ph.d.-stipendier Inden For Finansiering - Gælder Nu!

på universitet Fuldtid October 2018 Østrig Vienna

Ph.d.-stipendier i Finansministeriet - GÆLDER NU! - Det VGSF Ph.d.-uddannelsen består af to dele: streng kursusaktiviteter og arbejde på Ph.d.-afhandling. De studerende deltager i kurser, der dækker alle vigtige emner inden for finansiering og analysemetoder, der kræves for at gøre forskning. [+]

Den Wien Graduate School of Finance (VGSF) opfordrer fremragende studerende at ansøge om Ph.d. Program i Finance (fuldtids-program) starter i det kommende skoleår. Op til seks stipendier vil blive tilbudt til de bedste ansøgere. Ansøgningen periode for det akademiske år 2016/2017 vil blive åbnet den 3. november 2015 (02:00 dansk tid), og slutter den 29 Januar 2016 (02:00 dansk tid).

Den VGSF er et videncenter inden for finansiering, som ligger på den nye WU campus i Wien, Østrig. Dens vigtigste aktiviteter er akademisk forskning og ph.d.-uddannelse. Den VGSF tilbyder en stimulerende læring og forskningsmiljø til fremragende studerende fra hele verden.

ANSØGNINGSKRAV: ... [-]

Phd I Finansiering

på universitet Fuldtid October 2018 Østrig Vienna

Den Ph.d.-uddannelsen i finansloven er primært beregnet til studerende, der ønsker at erhverve kvalifikationer, som er nødvendige for en akademisk karriere i Østrig eller i udlandet, for eksempel (fremtidige) videnskabelige personale universiteter og andre forskningsinstitutioner. [+]

Den Wien Graduate School i Finansministeriet tilbyder fremragende studerende fra hele verden en fremragende ph.d. uddannelse forberede dem til at gøre uafhængig forskning i finansiering. Alumni har en bred akademisk uddannelse med en specialviden i det centrale emne for moderne finansiel økonomi og finans-relaterede metoder samt en dyb forståelse af de teoretiske og metodiske grundlag for det område, som gør det muligt for dem at forstå videnskabelige bidrag med andres og til at gøre uafhængig videnskabelig arbejde på egen hånd.

Den Ph.d.-uddannelsen i finansloven er primært beregnet til studerende, der ønsker at erhverve kvalifikationer, som er nødvendige for en akademisk karriere i Østrig eller i udlandet, for eksempel (fremtidige) videnskabelige personale universiteter og andre forskningsinstitutioner. ... [-]


Videoer

Vienna Graduate School of Finance