Læs den officielle beskrivelse

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) er et center for ekspertise for økonomi. Beliggende i Wien (Østrig) blev den grundlagt af Institut for Avancerede Studier (IHS), Universitetet i Wien og WU (Wien Universitet for Økonomi og Erhverv). Disse tre institutioner slog sig sammen og deres ekspertise om at skabe et knudepunkt i Wien, der sigter mod at producere internationalt anerkendt forskning og yde en konkurrencedygtig ph.d.-uddannelse.

VGSF tilbyder et struktureret, fuldtids ph.d.-program i økonomi. Vi tilbyder et stimulerende lærings- og forskningsmiljø og økonomisk støtte til fremragende studerende fra hele verden. Vores fakultet omfatter professorer og junior fakultet fra IHS, universitetet i Wien og WU. De er fremtrædende fagfolk på deres forskningsområde, der offentliggør i fremtrædende tidsskrifter. VGSF inviterer jævnligt ledende lærde til at undervise i kurser og at præsentere deres nuværende arbejde. Vores kandidater kan se frem til en givende karriere hos førende akademiske institutioner.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) inviterer lovende studerende med fremragende akademiske profiler til at ansøge om vores ph.d.-program i økonomi. VGSF er resultat ... [+]

Ph.d. i Finans - Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) inviterer lovende studerende med fremragende akademiske profiler til at ansøge om vores ph.d.-program i økonomi. VGSF er resultatet af samarbejdet mellem tre institutioner: Institut for Avancerede Studier (IHS), Wien Universitet og WU (Wien Universitet for Økonomi og Erhverv).

Programmets vigtigste styrker:

Ph.d.-uddannelsen er et 5-årigt fuldtidsprogram, der er struktureret til kursusarbejde og forskning. Ph.d.-studerende drager fordel af et stimulerende forsknings- og læringsmiljø og modtager løbende vejledning fra fakultetet gennem hele programmets varighed. På VGSF er du mere end en studerende; du er kollega og medlem af vores samfund. Fakultetets medlemmer er førende eksperter på deres respektive områder og samarbejder med berømte fagfolk og akademikere fra hele verden, som regelmæssigt inviteres til VGSF til gæsteforelæsninger eller seminarer.... [-]

Østrig Vienna
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk