Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

EIT Digital Summer Schools byder alle universitets- og branchedeltagere velkommen, som ønsker at få praktisk erfaring med digital teknologibaseret forretningsudvikling.

De to ugers EIT Digital Summer Schools kombinerer state-of-the-art excellence i nøgle digital teknologi med ekspertise inden for innovation og iværksætteri (I

EIT Digital Summer Schools er unikke to ugers arrangementer hver sommer på flere steder i hele Europa, herunder Lissabon, Eindhoven, Stockholm, Budapest, Rennes, Tallinn, Trento, Ljubljana, München, Bologna og Helsinki. Deltagerne fordyber sig i real business case studies stammer fra acceleratorer, startups og vores netværk af industrielle partnere.

Sommerskoler fokuserer på digital industri, digitale byer, digital velvære, digitalteknologi og digital finansiering, som er de digitale fokusområder for EIT.

Deltagerne vil blive belønnet med fire ECTS-point (European Credit Transfer and Accumulation System).

EIT Digital Summer School er en del af EIT Digital, en førende europæisk digital innovations- og iværksætteruddannelsesorganisation, der driver Europas digitale transformation. EIT Digital er videns- og innovationsfællesskabet for Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi.

Få indsigt i den nyeste digitalteknologiske innovation og forretningsudvikling i sommer!

Lære ved at gøre og vokse dit netværk

Som deltager i sommerskolen vil du arbejde i hold og anvende "learning by doing" for at udvikle en tankegang og færdigheder til innovation og iværksætteri. Vi håber du vil tage denne store mulighed for at lære og netværk med studerende og professionelle intrapreneurs fra erhvervslivet og innovationssamfundet.

Få kompetence

Lær, hvordan forstyrrende teknologier har indflydelse på markeder og virksomheder, og hvordan forretningsmodellerne ændrer sig.

Få tilliden

Lær de forskellige faser af forretningsudviklingsprocessen og hvordan man kan omdanne en forretningsidé til et levedygtigt go-to-market-forslag.

Få de bløde færdigheder

Samarbejde med jævnaldrende og tværfaglige fagfolk, værktøjer og virkelige forretningsudfordringer hjælper dig med at gennemføre dine læringer og bringe dem hjem til din egen virksomhed.

Summer School Locations

EIT Digital Summer School Locations Map

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EIT Digital Summer School Rennes 2018

EIT Digital Summer School Tallinn 2018

Address
Brussels, Brussels, Belgien
Address
Tallinn, Harju County, Estland
Address
Trento, Trentino-South Tyrol, Italien
Address
Ljubljana, Ljubljana, Slovenien
Address
Munich, Bavaria, Tyskland
Address
Helsinki, Finland
Address
Bologna, Emilia-Romagna, Italien
Address
Eindhoven, North Brabant, Holland
Address
Lisbon, Lisbon, Portugal
Address
Stockholm, Stockholm County, Sverige
Address
Budapest, Ungarn
Address
Rennes, Brittany, Frankrig