Læs den officielle beskrivelse

Om Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) er på campus for en af Canadas ældste og mest respekterede liberal arts universiteter i Canada, Acadia University. Som det officielle seminarium for de canadiske baptister i Atlanterhavet Canada (CBAC) og Det Teologiske Fakultet for Acadia Universitet har ADC en fremtrædende historie om at udstyre kristne til fuldtid og frivilligt ministerium i Canada og i verden. Ved at tilbyde fuldtids- og deltidsuddannelser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau samt efteruddannelsesprogrammer udfordres ADC-studerende af deres professorer til at stille spørgsmål, at udforske dybden af deres tro og at dyrke deres ringe, om akademisk eller faglig tjeneste, gennem stringent intellektuel instruktion, meningsfuld åndelig formation og praktisk ministerium erfaring.

ADC's indvirkning er lokal og global. Vores mangfoldige studerende befolkning på over 200 studerende kommer fra hele Canada og mere end 12 lande og repræsenterer 15 navne. Gennem vores forskellige partnerskaber kan elever studere, forskere og praktikanter i nogle af verdens største byer eller fjerneste landsbyer i det nordlige Canada.

Vi er forpligtet til at udstyre mænd og kvinder fra forskellige baggrunde og sammenhænge til at tjene andre i Jesu kærlighed og viden om at få tillid til Guds ord for at tale med virkeligheden i livet i dag ved at:

Udviklingsviden: Vi underviser med akademisk rigor og trofast engagement. Vi fremmer færdigheder inden for forskning og livslang læring. Vi producerer forskning og publikationer, der bygger viden og udforsker nye ideer.

Pleje af personlig dannelse: Vi letter kristen formation og plejer relationer samfund. Vi lægger vægt på udforskning af identitet, selvforståelse og personlig vækst.

Kultiveringsfærdigheder: Vi udvikler kompetencer til kirkens ministerium og bredere kristne tjeneste. Vi mentorer lederne i partnerskab med lokale kirker og andre agenturer.

ADC er akkrediteret af Association of Theological Schools i USA og Canada .

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

Acadia Divinity College

Vi inviterer dig til at blive med på Acadia for at få den energi, færdigheder og dybde, du har brug for til langdistance i ministeriet og at skærpe din effektivitet som k ... [+]

En Acadia doktor i ministeriet vil hjælpe dig med:Tilbyder muligheder for personlig forfriskning gennem tilbedelse, venskab og opmuntring, mens du er på campus i den smukke tilbagetrækningslignende omgivelser i Nova Scotias Annapolis Valley.Berigelse af dit sind og sjæl ved at gå dybere gennem den avancerede undersøgelse af skrift og teologi.Dybere dit åndelige liv gennem kurser og ledsagelse i åndelig formation.Styrke dit ministerium og lederskab færdigheder gennem avancerede praktiske kurser fra lærer-praktikere.Hjælper dig med at udføre banebrydende forskning for at opdage indsigt for effektivitet i ministeriet i det 21. århundrede.

Vi inviterer dig til at blive med på Acadia for at få den energi, færdigheder og dybde, du har brug for til langdistance i ministeriet og at skærpe din effektivitet som kristen leder. Tag dig tid og udforske dette websted, og kontakt os så vi kan diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde dit opkald som ministerleder for dagens verden.... [-]

Canada Wolfville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Acadia Divinity College - Equipping Christians to Serve