Read the Official Description

Hovedkontor Santiago de Chile er beliggende i Torre Riesco Portal, Corporate City, en af ​​de mest moderne områder i hovedstaden, betragtes som en af ​​de 4 erhvervscentre i byen, da det koncentrerer sig om et enkelt punkt på en mange virksomheder og multinationale selskaber.

ADEN Chile en af ​​de største integrerede virksomhedsnetværk hispanoamérica, der består af 26 kontorer i 17 lande. En institution, hvor vi søger en direkte overførsel til arbejdspladsen, med input fra et hold af internationale undervisere med omfattende ledelseserfaring.

Vores mission er at uddanne ledere fortrop, med en dyb etisk sans, i et stærkt konkurrencepræget international sammenhæng; søger at forbinde mere end 50.000 ledere fra kendte firmaer fra Latinamerika og Spanien letter netværk og interaktion.

internationale workshops

Som en del af den pædagogiske forslag til vores Allumni har vi udviklet en række internationale workshops, der skal afholdes i følgende byer: Miami, Panama og Bogota.

Globalisering, konkurrence og teknologi har sløret grænserne for erhvervslivet. I det akademiske ugen, ledelsesværktøjer, der giver harmoni og synkronisering mellem de forskellige variabler involveret i den internationale koncert business forudsat.

teori og praksis i geopolitiske, kommercielle, finansielle processer er integreret, og human ledelse af interkulturelle teams. Hvad bør forventes med dette kursus er visionen om retningen, det vil sige den politiske beslutning om ledelsens beslutninger og operationelle beslutninger.

Kurset løber fra et dialogued eksponering, med virkelige eksempler og "live" fra ideer, situationer og planteos genereret af studerende i det virkelige liv, og i forbindelse med de begreber rejst under de samme kursus sager.

Målet er at opnå et forum for dialog, netværk og udveksling af nye tendenser i erhvervslivet.

Værkstederne afholdes i forskellige byer og i forskellige måneder:

Panamamåned Juli

Bogotámåned OKTOBER

Miamimåned Oktober

Programs taught in:
Engelsk
Spansk

Denne skole tilbyder også:

PhD

ADEN Chile

Udfordringen i førende ... [+]

Udfordringen i førende

MÅL

Udvikle færdigheder til at være en effektiv træner for medlemmerne af hans team, til at være sande udviklere af menneskelige talent i virksomhederne. Forstå din rolle som leder af menneskelige talent og ikke som menneskelige ressourcer manager. Lær at skabe en reel fælles værk, der fremmer fælles beslutningstagning og opnå team til at nå høj ydeevne, selv i virtuelle miljøer. Udvikle effektiv kommunikation, nåede kommunikative intelligens, men deres arbejde og personlige miljø, opdage deres egen følelsesmæssige intelligens. Forbedre forhandler færdigheder, som vil gøre det muligt at etablere win-win relationer med deres omgivelser, samt redskaber til at løse ulige forhandlinger i globaliserede miljøer. Få effektive værktøjer til styring og løsning af konflikter i organisationer, der gør det muligt at gøre mere effektive og enighed beslutninger, der optimerer relationer og resultater i parallel. ... [-]
Chile Santiago
February 2019
Fuldtid
100 timer
på universitet
Læs mere på dansk