Læs den officielle beskrivelse

Universidad de la Sabana er et ungt privat colombiansk universitet, grundlagt i 1979, der har opnået et ry for akademisk ekspertise samt for innovation, teknologi og internationalisering. La Sabana har også den nationale højkvalitetsakkreditering tildelt af Colombias undervisningsministerium, som er det yngste universitet i Colombia med en 8-årig reaccreditering.

Vores langsigtede forpligtelse til løbende forbedringer er baseret på universitetets syv strategiske prioriteter:

112439_English_version_strategic_priorities.png

Universidad de la Sabana , Colombia fra Universidad de la Sabana på Vimeo.

Mission

Universidad de la Sabana , en videregående uddannelsesinstitution, sikrer, at professorer, studerende og andre medlemmer af universitetets kloster er friligt forpligtet til at søge, opdage, kommunikere og bevare sandheden på alle områder af viden, i enhedens liv og med sammenhæng af tanke, ord og handlinger baseret på en kristen opfattelse af mennesker og verden som en måde at bidrage til samfundets fremskridt.

Det fremmer respekt for menneskets transcendente værdighed og i et miljø med ansvarlig frihed fremmer det en integreret perfektion af alle medlemmer af det akademiske samfund med personlig opmærksomhed og en kreativ, streng og tværfaglig akademisk øvelse.

Derudover opfordrer det til at gøre og opleve arbejde som service og et middel til at opbygge et retfærdigt, fredeligt og støttende samfund.

Universitetet vedrører alle sektorer i samfundet og bidrager med legitime løsninger på sine mange og komplekse problemer gennem tværfagligt, kompetent og støttende arbejde. Dette arbejde er resultatet af den fælles indsats af forskning og undervisning, der fokuserer på fælles god, sameksistens og samarbejde mellem mænd - uden forskelsbehandling - og om ubetinget anerkendelse af menneskeliv, person og familie i samfundet.

Vision

Universitetet planlægger sin fremtid under hensyntagen til to udgangspunkter: dens interne virkelighed og de ydre kræfter, der tynger i nutiden. Denne fremtid er en, der formulerer og bekræfter sit mission og udtrykker sine mål og ambitioner på mellemlang og lang sigt som ligesom den forventer at blive anerkendt.

Fra dette perspektiv:

 • Vi ønsker at gøre Universidad de la Sabana et center for overlegen, førsteklasses viden, der tjener personen, familien og samfundet. Vi ønsker at "uddanne mænd med viden med en kristen følelse af livet." I dette mulige miljø for fredfyldte refleksioner ønsker vi at dyrke videnskab, der er baseret på de mest solide principper, og vi ønsker, at lyset skal projiceres på alle områder af viden. "* For at opnå dette kvalitetsniveau skal vi bruge mest egnet personale, tilbyde dem midlerne til at fortsætte deres træning og erhverve de tekniske og økonomiske ressourcer, der gør det muligt for os at udføre vores mission.
 • Vi ønsker et universitet, der er åbent for alle, der ønsker professionel kompetenceuddannelse; en person, der er i stand til at stimulere skabelsen af et mere retfærdigt og humant samfund gennem deres arbejde, der vurderer dømmekraft retfærdighed, livssammenhæng og villighed til at tjene.
 • Vi ønsker et universitet, som dybt værdsætter personen, deres behov og deres udviklingsmål, i alle aspekter.
 • Vi ønsker også et universitet, hvis akademiske medlemmer er engagerede i sin mission og formål.
 • Vi ønsker et universitet, der fokuserer på sine professorer, fremme humanistisk, videnskabelig, teknisk og kunstnerisk pædagogisk uddannelse og forskning. Desuden ønsker vi professorer, der nyder fortsat muligheder for deres udvikling og forbedring.
 • Vi ønsker et universitet, hvis professorer og medarbejdere alle finder muligheder for personlig og professionel vækst, samt de nødvendige midler til et værdigt og behageligt liv for sig selv og deres familier.
 • Vi ønsker et universitet med højt kvalificerede studerende, overbevist om deres akademiske projekt med en kritisk tænkning og et modent og ansvarligt livsperspektiv.
 • Vi ønsker et universitet, der er åbent for alle mennesker, der opfylder kravene til adgang til højere uddannelse på det niveau, hvor det undervises på universitetet, uanset deres økonomiske situation.
 • Vi ønsker et universitet, der er bevidst om forholdene og den virkelighed, hvori det er indsat, bliver en permanent og gyldig samtalepartner inden for det akademiske og videnskabelige samfund og inden for de forskellige sektorer af samfund og kultur. et universitet, der fremmer samarbejde til udvikling af projekter og fælles programmer og for udveksling af talenter og ressourcer.
 • Vi ønsker et universitet, der fungerer som et lysende lys, oplysende og udsendelse af en stærkt struktureret tankegang på alle områder af viden, fra et kristent perspektiv.
 • Vi ønsker et universitet, hvis engagement i videnudvikling bidrager til løsninger på store problemer og til at reagere på samfundets nye krav og behov.
 • Vi ønsker et universitet, der er åbent for at sprede viden og er klar til at give de bedste muligheder og at gøre uddannelsen til en permanent og fleksibel proces.

 • Vi ønsker at gøre Universidad de la Sabana et fokus for overlegen viden , om den første orden, til tjeneste for personen, familien og samfundet.
 • Vi ønsker at "uddanne mænd med viden med en kristen følelse af livet." Vi ønsker at dyrke videnskaben i dette miljø, der fremmer en rolig refleksion baseret på de mest solide principper, og vi ønsker at dets lys skal projiceres gennem alle områder af viden. "* For at opnå dette kvalitetsniveau skal vi ansætte mest velegnede mennesker, tilbyde dem midlerne til at fortsætte deres træning og erhverve de tekniske og økonomiske ressourcer, der gør det muligt for os at udføre vores mission.
 • Vi ønsker et universitet, der er åbent for alle, der ønsker at deltage i erhvervsuddannelse ; en skole, der ved at værdsætte ærlighedskriterier, livets sammenhæng og vilje til at tjene, er i stand til at stimulere, gennem sit arbejde, konfigurationen af et mere retfærdigt og humant samfund.
 • Vi ønsker et universitet, der værdsætter folk, deres behov og deres udviklingsmål på alle niveauer .
 • Vi ønsker et universitet, hvor alle medlemmer af det akademiske samfund er forpligtet til deres mission og deres formål. Vi ønsker et universitet, der fokuserer på sine professorer, fremmer forskning og deres humanistiske, videnskabelige, tekniske og kunstneriske og pædagogiske uddannelse, og vi vil have professorer, der nyder permanente muligheder for deres udvikling og forbedring.
 • Vi ønsker et universitet, hvor alle sine professorer og medarbejdere finder muligheder for personlig og faglig vækst samt de nødvendige midler til et værdigt og behageligt liv for sig selv og deres familier.
 • Vi ønsker et universitet med højt kvalificerede studerende, overbevist om deres akademiske projekt med en kritisk kapacitet og et voksent og ansvarligt livsperspektiv.
 • Vi ønsker et universitet, der er åbent for alle mennesker med de nødvendige betingelser for videregående uddannelse på det niveau, hvor det undervises på skolen, uanset deres økonomiske situation.
 • Vi ønsker et universitet, der er bevidst om forholdene og den virkelighed, hvori det er indsat, bliver en permanent og gyldig samtalepartner inden for det akademiske og videnskabelige samfund og inden for de forskellige sektorer af samfund og kultur. et universitet, der fremmer samarbejde til udvikling af projekter og fælles programmer og udveksling af talenter og ressourcer.
 • Vi ønsker et universitet, der fungerer som et lysende lys, oplysende og udsendelse af en stærkt struktureret tankegang på alle områder af viden fra et kristent perspektiv.
 • Vi ønsker et universitet, hvis engagement i udviklingen af viden bidrager til løsninger på store problemer og til at reagere på samfundets nye krav og behov.
 • Vi ønsker et universitet, der er åbent for videnoverførsel , klar til at give de bedste muligheder og gøre uddannelsen en permanent og fleksibel proces.

* Beato Josemaría Escrivá de Balaguer, La Universidad. Foco cultural de primer orden, 25 X 1960.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

Universidad de la Sabana

Vores akademiske program sigter mod at uddanne forskere med solid teoretisk og metodologisk viden til at fortolke de kommunikative problemer i den nuværende sociale samme ... [+]

Vores akademiske program, der blev godkendt ved resolution 19693 af 28. september 2017, har til formål at uddanne forskere med solid teoretisk og metodologisk viden til at fortolke de kommunikative problemer i den nuværende sociale sammenhæng. Vores program er beregnet til universitetsprofessorer og forskere fra forskellige fagområder, hovedsageligt samfunds- og humanvidenskab, med det formål at forbedre deres forståelse af nye og avancerede forskningsteknikker, ideer og tilgange relateret til kommunikationsområdet.

Programmet lægger vægt på undersøgelsen af transformationerne af det kommunikative miljø som et produkt af teknologisk udvikling.

Forskningslinje

Kommunikation i organisationer... [-]

Colombia Chía
August 2019
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Así fue la visita al campus de nuestros estudiantes de posgrado de Ibagué y Neiva

Solidaridad Universitaria, Universidad de La Sabana, voluntariado en acción

Universidad de La Sabana, Colombia