Unicaf University (ZM)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Unicaf University er et panafrikansk uafhængigt, anerkendt universitet, der kombinerer de bedste elementer i international uddannelse og tilbyder akademiske kvalifikationer af høj kvalitet .

Universitetet har oprettet state-of-the-art campusser i Zambia, Malawi og Zimbabwe og er i færd med at åbne yderligere campusser i flere andre afrikanske lande meget snart. Foruden Unicaf University-campuserne har studerende også til rådighed de moderne faciliteter på Unicaf-læringscentre i hele Afrika.

Unicaf University er et licenseret universitet i Malawi , Zambia og Zimbabwe og er også godkendt til at rekruttere studerende i Kenya. Unicaf University er medlem af De Forenede Nationers akademiske virkning (UNAI) og medlem af den sydafrikanske regionale universitetsforening (SARUA). Unicaf-universitetscampusser i Zambia og Malawi er også akkrediteret af det britiske akkrediteringsråd for uafhængig videreuddannelse og videregående uddannelse som en uafhængig udbyder af videregående uddannelser.

Unicaf University forfølger excellence i undervisning , studerendes præstation og tilfredshed i et fremmende akademisk miljø. Universitetet sigter mod at blive den førende tertiære institution i Afrika syd for Sahara, anerkendt for sit fremragende bidrag til undervisning, læring og forskning .

Unicaf University giver studerende mulighed for at opnå kvalifikationer i høj kvalitet til lave omkostninger gennem udelukkende online levering eller gennem studiet på campus, der kombinerer traditionel ansigt til ansigt undervisning og aktiv deltagelse i studerendes sociale klubber og aktiviteter med digitale læringsværktøjer, der forbedrer oplevelsen af den moderne lærende.

Unicaf University sigter mod at uddanne ansvarlige borgere, der forstår og understøtter bæredygtig udvikling. Universitetet sigter mod at give tilbage til de samfund, det tjener, gennem den nye viden, der produceres af doktorgradsundersøgelser, gennem dens 'grønne initiativer' (genanvendelse af papir, plast og aluminium, regelmæssig plantning af træer), gennem forelæsninger af fornemme talere åbne for offentligt gennem gratis computertimer for gymnasiumsuddannede og voksne voksne, gennem gratis workshops om grundlæggende faglige færdigheder, gennem donationer til hospitaler og skoler og gennem støtte af vigtige sociale årsager.

Unicaf University tilbyder fuldt online og på campus undervist Bachelor, Master og Ph.d.-grader i en lang række fag, herunder Management, Economics and Business, Psychology, Teaching, Law, Accountancy and Finance, English Literature, Computer Science, Web Design and Development and specialiserede MBA-programmer til forskellige industrier og sektorer.

Partnerskaber

Unicaf er i øjeblikket i samarbejde med University of Suffolk (UK) , Liverpool John Moores University (UK ), University of South Wales (UK), University of California, Riverside Extension i USA og Unicaf University i multicampus . Efter en vellykket afslutning modtager de studerende af det respektive tildelende organ deres grad, som er identisk med den grad, der tilbydes studerende på campus. Kandidater kan også deltage i gradueringsceremonien på hjemmecampus (med forbehold af eventuelle visumbegrænsninger, der måtte være gældende).

Placeringer

Larnaca

Address
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue

6019 Larnaca, Larnaca, Cypern

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, USA

Athen

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athen, Central Athen, Grækenland

Bukarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bukarest, Bukarest, Rumænien

London

Address
Kemp House, 152 City Road

EC1V 2NX London, England, Det Forenede Kongerige

Kairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Cairo Governorate, Ægypten

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Region Greater Accra, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67

Lilongwe, Central Region, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Nairobi

Address
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Nairobi County, Kenya

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka-provinsen, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, Jordan

Cypern online

Address
Cypern online, Cypern