Læs den officielle beskrivelse

University of Vaasa er et tværfagligt universitet med mere end 5000 studerende, og det tilbyder grader på alle akademiske niveauer fra Bachelor til Master og Doctor. Ca. 12 procent af eleverne er internationale studerende fra hele verden. Universitetsundervisning og forskningsaktiviteter fokuserer på erhvervsstudier, administrative videnskaber, teknologi og kommunikation. Undervisningssprog i de internationale masteruddannelser og flere andre kurser på engelsk.

University of Vaasa besidder et af Finlands nyeste campusområder tæt på havet. Alle skoler og afdelinger er placeret på den smukke ø Palosaari. Campus er en interessant fusion af gammelt og nyt, en kombination af kontinentale og angelsaxiske arkitekturer. Det er beliggende i Vaasa, den solskinsby af Finland. Med sine 12.000 studerende er Vaasa også en meget livlig studentby. Desuden er den smukke Kvarkens øhav omkring byen en del af UNESCOs World Natural Heritage sites siden 2006.


4244_rsz_4172_img_3584.jpg

University of Vaasa - Tværfaglig og Forretningsorienteret

Undersøgelser

University of Vaasa fungerer i fire skoler. Undervisning og forskning i Handelshøjskolen og Skolen for Regnskab og Finans samt Skolemarkedsføring og Kommunikation er af høj national standard, og University of Vaasa er blandt de største udbydere af erhvervsgrader i Finland. Nøgleområderne for erhvervsstudier er finansiering og finansielle markeder, iværksætteri, forbrugeradfærd og internationalisering af virksomheder. Skolerne er klassificeret som Excellent Business Schools i Eduniversal Worldwide Business School Ranking og deres kandidatuddannelse i økonomi, kandidatuddannelsen i strategisk forretningsudvikling og kandidatuddannelsen i international business har fået tildelt den internationale EPAS akkreditering.

Handelshøjskolen og Handels- og Kommunikationsskolen har deres egne særlige styrkeområder som kommunikation og administrative videnskaber. I Skolen for Teknologi og Innovationer er universitetets ekspertområder automationsteknologi, elteknik, datalogi og telekommunikationsteknik.

Uddannelsen i University of Vaasa modtager anerkendelse fra arbejdsgiverne for at opfylde kravene i det moderne arbejdsliv. Alle universitetsgrader omfatter erhvervslivets færdigheder og den ægte internationale atmosfære på campus sammen med muligheder for udveksling af studerende giver eleverne stærke evner, når de kommer ind i arbejdslivet. Undervisningssprog i alle kurser udbydes til internationale studerende på kandidatuddannelserne på engelsk. Kurser er typisk baseret på forelæsninger med en afsluttende eksamen eller på selvstændig studere, som undersøges i løbet af det akademiske år. Seminarer og forskellige former for gruppearbejde med skriftlige og mundtlige opgaver er også en del af læseplanerne.

Studieliv i Vaasa


4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa består af over 5 000 studerende og hvert år mere end 300 internationale studerende fra hele verden studere ved universitetet. Studerende på universitetet har en stigende interesse for international studieatmosfære. Der er i alt omkring 12.000 studerende i Vaasa, og de ledige bolig- og fritidsaktiviteter i byen er rigelige.

Byens kulturliv har noget for enhver smag. Det finske Vaasa City Theater, det svenske Wasa Theater, byorkesteret, Vaasa Opera Company og mange andre musikalske grupper, kor og teatre samt de mange gallerier og museer sikrer et travlt kulturliv for byen. Diverse pop, rock og alternative musik- og kulturfestivaler er organiseret i byen, især om sommeren.

University of Vaasa giver vejledning til alle nye internationale studerende. En international tutor, en medstudent, udnævnes til alle internationale studerende. Vejlederne hjælper eleverne med at lære det akademiske miljø at kende og hjælpe med andre forhold i forbindelse med at bo i Vasa og i Finland.

I løbet af det akademiske år planlægger vejledere forskellige former for aktiviteter og arrangementer for internationale studerende. Disse arrangementer er en fantastisk mulighed for at lære de andre elever at kende og opleve Vaasa på en ny måde. University of Vaasa organiserer også ture til internationale studerende for at se andre dele af Finland. For eksempel er en årlig tur til Lappland altid en mindeværdig oplevelse for eleverne.

Som medlemmer af den lokale studenterunion har internationale mastergradsstuderende ved University of Vaasa fordel af forskellige rabatter på og uden for campus. Disse omfatter f.eks. Subsidierede måltider på universitetets restauranter og cafeterier samt rabatter på rejsebilletter, teatre, museer og mange butikker. Mastergradsstudenter har også ret til elevhelsetjenesten.

University of Vaasa campus ligger ved siden af ​​havet med masser af muligheder for udendørs aktiviteter. For de, der nyder at være tæt på naturen, er Vaasa-regionen et glimrende sted at tilbringe fritiden udendørs. Seaside tilbyder oplevelser for hver sæson fra kajakroning og dykning til isfiskeri. Vasa by er meget tilgængelig; alle nødvendige tjenester er placeret i nærheden af ​​universitetet, og de fleste mennesker fortsætter med at cykle hele året rundt. Rejsetilslutninger er omfattende - udover den velforbundne lufthavn, tog- og busforbindelser, krydser krydstogtskibene Bothnia, så rejsende rejser til Sverige om få timer.

Campusområde

University of Vaasa besidder Finlands nyeste campusområde ved havet - en kombination af kystlandskabsarkitektur, moderne arkitektur og ombyggede industribygninger. Universitetet tilbyder et moderne studiemiljø med en opdateret computer og andre tekniske faciliteter. Det akademiske bibliotek ligger også på campus. Fra studentrestauranten i hovedbygningen er der en storslået udsigt over det omkringliggende natur og havet.

Et internationalt universitet


4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

University of Vaasa har kontakter rundt om i verden; partnerskabsuniversiteter til udveksling af studerende og personale samt for forskning og uddannelsessamarbejde. Hvert år går mere end 200 studerende til udlandet for nogle af de studier, der kræves for deres uddannelser. Tilsvarende ankommer mere end 200 internationale studerende hvert år til at afslutte deres udvekslingsperiode på University of Vaasa . Derudover studerer over 300 internationale studerende på universitetets internationale master- og doktorgradsprogrammer.

University of Vaasa giver en international atmosfære og en smuk maritime campus-indstilling, effektiv vejledning og et livligt socialt miljø ud over en bred vifte af kurser, der tilbydes på engelsk. De fleste af de kurser, der indgår i kandidatuddannelserne, tilbydes til både internationale og finske studerende, hvilket giver en fremragende mulighed for at lære de lokale studerende at kende. De internationalt blandede studiegrupper giver en stor chance for at lære af andre studerende og deres oplevelser.

Invester i din fremtid!


Et tæt samarbejdet studie samfund, velplanlagt undervisning og effektive studietjenester fremme akademiske fremskridt og færdiggørelse af grader. University of Vaasa uddanner kompetente eksperter til det moderne arbejdslivs behov, og beskæftigelsesmulighederne for kandidater er gode. Universitetet støtter fleksibilitet i studier inden for universitetet og i andre akademiske institutioner i Vasa, i Finland og i hele verden.For mere information besøg venligst University of Vaasa Hjemmesider på http://www.uva.fi/master/. Bliv medlem nu!

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

University of Vaasa

Doktorsprogrammet i Business Studies producerer læger of science i business administration eller økonomi for krævende ekspert og ledelsesroller. University of Vaasa er en ... [+]

Doktorsprogrammet i erhvervsstudier undersøger dybtgående disciplinens nøgleforsknings- spørgsmål, udvikling og samfundsmæssige betydning. Ph.d.-uddannelsen forbereder eleverne til højtstående uafhængige forskningsarbejde. Studier i ph.d.-uddannelsen består af generelle studier og metoder, primære fagstudier, valgfrie studier og doktorsafhandling. Studerende forventes at uddanne sig fra programmet som doktorer for videnskab i erhvervsliv på fire år.

Der er ni forskningsgrupper, der opererer i Det Erhvervsøkonomiske Fakultet. Studerende, der driver ph.d.-uddannelsen i erhvervsstudier, er forbundet med forskningsgruppernes arbejde for at muliggøre mere interessante forskningsemner, gruppearbejdstræning og et mere intensivt og forskelligt tilsynsprogram. Ph.d.-programmet samarbejder tæt med nationale graduate schools (KATAJA, KAVA og OMY). Samarbejdet gør det muligt for ph.d.-studerende at deltage i arrangementer arrangeret af kandidatskoler og til at organisere nationale og internationale kurser og seminarer. Doktorsstuderende kan også drage fordel af kontaktnetværk fra andre forskningsgrupper i form af virksomhedssamarbejde. Ph.d.-studier inden for erhvervslivet omfatter normalt også en udvekslingsperiode med et partneruniversitet i udlandet.... [-]

Finland Vaasa
Januar 2020
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Vaasa

Ph.d.-programmet dækker alle forskningsområder under Det Tekniske Fakultet ved University of Vaasa . Ph.d.-uddannelsen producerer læger of science in technology (ph.d.), ... [+]

Energi, ledelse og økonomi er de centrale fokusområder for forskning i ph.d.-uddannelsen i tekniske fag. Doktorgradsprogrammet dækker alle forskningsområder inden for Teknologi og Innovation på University of Vaasa . Ph.d.-uddannelsen producerer læger of science in technology (ph.d.), doktorer for videnskab i erhvervsøkonomi (ph.d.) og doktorer i filosofi. Ph.d.-uddannelsens mål er at uddanne højt kalibereksperter, der er i stand til selvstændigt forskningsarbejde til serviceindustrien, det økonomiske liv, universitetsverdenen og andre organisationer.

Ph.d.-programmet gennemfører grundforskning og arbejdsorienteret anvendt forskning. Anvendelse af kendte metoder og værktøjer ved udvikling af nye løsninger til problemer relateret til teknologi og økonomi er centrale elementer i programmerne. Programmet er tværfagligt og dækker alle dele af teknologisk udvikling fra nye tekniske innovationer og løsninger til produktudvikling. Programmet tilbyder også teknologisk videnskabelig, metodisk og beregningsgrundlag til løsning af problemer inden for teknologisk videnskab og de matematiske og statistiske modeller af økonomiske fænomener.... [-]

Finland Vaasa
Januar 2020
Fuldtid
4 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
University of Vaasa

Studerende i ph.d.-programmet for samfundsvidenskab fuldfører en ph.d.-studerende, cand.sc. (Admin.), Grad eller doktor i filosofi i kommunikationsstudier. Programmet er ... [+]

Studerende i ph.d.-programmet for samfundsvidenskab fuldfører en ph.d.-studerende, cand.sc. (Admin.), Grad eller doktor i filosofi i kommunikationsstudier.

Programmet er tværfagligt og har til formål at uddanne eksperter fra eksperter og uafhængige forskere til stillinger specielt i den offentlige sektor, men også i den private sektor og for andre samfundsaktører.

De videnskabelige ressourcer i programmet er de af forskningsområderne i de vigtigste fag i enheden for administrative videnskaber. Programmets indhold afgøres af programmets grupper. De vigtigste emner er regionale studier, offentlig forvaltning, offentligret, social- og sundhedsstyring samt kommunikationsstudier.... [-]

Finland Vaasa
August 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Location address
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI