Læs den officielle beskrivelse

Exeed School of Business and Finance er en institution for videregående uddannelse baseret på UAE, for at inddrage kvaliteten uddannelse af amerikanske institutter for videregående uddannelse og britiske institutter for videregående uddannelse. Beliggende i Sharjah letter Exeed eksekutiv uddannelse, videregående uddannelse og faglig certificering til fagfolk fra forskellige dele af verden gennem klasseværelser og også gennem sin state of the art virtuelle læringscampus kendt som EXEEDx School.

Exeed School of Business and Finance programmer er akkrediteret af førende tildeling organisationer, akkrediteringsorganer og faglige organer og skolen letter Masters i Business Administration, Masters i Science, Postgraduate Diplomer, Under Graduate Programs og Professional Short Term programmer.

Exeed School har fakultet trukket på tværs af forskellige universiteter med årtiers erfaring inden for industri og akademi og et team af programledere, karriere rådgivere, admissions konsulent og program koordinatorer.

Mission:

Vi er på mission for at udstyre dagens fagfolk, ledere og ledere med ekspansiv viden og færdigheder til at udføre og blive klar til at omfavne fremtidens dynamiske verden. For at opnå sin mission skaber ESBF et økosystem, hvor en professionel vil blive coachet, mentoriseret og certificeret af talentfulde fakulteter i verdensklasse og indgående indlæring fra præmieinstitutioner udover at opnå kvalifikationer fra de mest anerkendte universiteter over hele verden.

Vision:

ESBF planlægger at blive den mest efterspurgte destination for ledende uddannelse i regionen, hvor fagfolk vil være i stand til at finde de bedste globale kvalifikationer fra premiumuniversiteter og tildeling af organisationer, der leveres lokalt og globalt, og hjælper dem med at få en solid viden inden for deres praksisområder og udmærke sig i deres valgte arenaer og bidrager dermed til at opbygge gode organisationer, opbygge bæredygtige samfund og opbygge en progressiv nation, der opretholder principperne om etik og integritet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
Address
515000 Sharjah, Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
Address
Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
Address
Oman Online, Oman
Address
Saudi-Arabien online, Saudi-Arabien
Address
Singapore Online, Singapore
Address
Bahrain Online, Bahrain
Address
Indien online, Indien
Address
Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Address
Canada Online, Canada
Address
Nigeria Online, Nigeria
Address
Mumbai, Maharashtra, Indien
Address
Bengaluru, Karnataka, Indien
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
Address
Malaysia Online, Malaysia
Address
Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF London, England, Det Forenede Kongerige
Address
Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudi-Arabien
Address
Jeddah, Makkah-provinsen, Saudi-Arabien
Address
Dammam, Eastern Province, Saudi-Arabien