Læs den officielle beskrivelse

Den Internationale Skole for Ledelse (ISM) er en specialiseret, akkrediteret business school baseret i Paris, Frankrig, med programmer på fem forskellige kontinenter.

Vi giver de studerende det globale perspektiv, de har brug for at trives som moderne virksomhedsledere. Det gør vi ved at holde vores klasser små, udvalgte og kulturelt forskellige, og ved at tilbyde programmer i store kommercielle knudepunkter rundt om i verden.

Vores IMBA udvikler morgendagens globale virksomhedsledere, mens vores DBA er lavet til erfarne ledere, der søger at tackle udfordringerne hos ledende ledere på internationalt plan. For velprøvede seniorpraktikere har vores ph.d.-studerende de undervisnings- og forskningsevner, der er nødvendige for at give tilbage til erhvervslivet og forme den næste generation af ledere.

Bygget på globale værdier

Vores grundlægger Jack Forget åbnede ISM for at udfordre den traditionelle business school model.

Hans vision var for en udadvendt skole, der mester innovation og nye måder at undervise på. Det ville være en virkelig global institution med partnerskaber på fremvoksende markeder over hele verden. Studerende fra alle kontinenter vil lære af professorer af højeste klasse og opbygge et værdifuldt fagligt netværk, mens de studerer.

ISM'en i dag bevarer styrken og agility i denne grundfilosofi. Stadig hovedkvarter i Paris har vi nu partnerinstitutioner i New York , Shanghai , New Delhi , São Paulo og Cape Town . Vi fortsætter med at give eleverne de nicheværdier, globale perspektiver og livstids kontakter, de har brug for at blomstre som ledere.

Jordet i real-world praksis

Vores studerende er ambitiøse. De er drevet for at nå toppen. Så selvom en solid base af teoretisk viden er vigtig, er handlingskrævende indsigt og erfaring afgørende.

Vi vælger vores professorer for både deres undervisningsevner og deres on-the-ground business acumen. Når de ikke er på ISM, kan de findes førende virksomheder, undervise på topskoler rundt om i verden og påvirke retningen af international forretningspraksis.

Vores små interaktive klasser giver adgang til vores professors ekspertise. Og fordi vores studerende er erfarne fagfolk i deres egen ret, har de chancen for at dele originalt indsigt og informere hvad der sker i klasseværelset.

Lavet til ledende medarbejdere

ISM studerende er højtstående ledere med krævende tidsplaner. Deres tid er en værdifuld ressource, og de har brug for deres studier for at passe deres karriere og livsstil.

Dette behov for fleksibilitet inspirerer alt, hvad vi tilbyder. Studerende kan kombinere ansigt til ansigt kurser i Paris med e-learning, og deltage i oversøiske programmer på en af vores fem partnerinstitutioner over hele verden.

Vi lader eleverne også tilpasse deres studier og fokusere på, hvad der betyder mest for deres karriere. Afhængigt af hvilken grad de vælger, kan de følge en generalistisk Pathway i international business management, eller specialisere sig i finansiering, iværksætteri og innovation eller videregående uddannelse.

Et varigt fagligt netværk

For vores studerende fortsætter fordelene ved at studere ved ISM langt ud over gradueringsdagen.

De klassekammerater og professorer, de møder i løbet af deres tid på skolen, udgør et livstids professionelt netværk med ideer, support og muligheder, der overstiger forretningssektorer og geografiske grænser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


ISM - International School of Management

Vores ph.d. udvikler de forsknings- og undervisningsevner, du har brug for til at fremme nye perspektiver og inspirere den næste generation af virksomhedsledere. Programm ... [+]

Selvpaced PhD i International Business Management

Vores ph.d. udvikler de forsknings- og undervisningsevner, du har brug for til at fremme nye perspektiver og inspirere den næste generation af virksomhedsledere.

Ph.d.'s fleksible struktur giver dig mulighed for at studere uden at forlade dit job i en længere periode. Det kombinerer ansigt-til-ansigt kurser i Paris med specielle programmer hos vores fem partnerinstitutioner over hele verden, og giver dig mulighed for at udnytte on-demand e-learning. Dette giver dig frihed til at studere overalt i verden på de tidspunkter, der passer til din karriere og livsstil.

Kandidatprofil

Hold en bachelorgrad eller tilsvarende fra en akkrediteret bachelor institution og afslutning af en kandidat niveau programGennemsnit på ti års ledelseserfaringEn stærk forståelse af skriftlig og talt engelsk er påkrævet... [-]
Frankrig Paris USA New York Sydafrika Cape Town Indien New Delhi  + 4 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 7 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
ISM - International School of Management

Doctor of Business Administration (DBA) er designet til at dyrke det lederskab, der er nødvendigt for at tackle udfordringer senior management på internationalt plan. Uan ... [+]

Self-Paced DBA

Uanset om du søger en dybere forståelse for dit erhverv eller blot en ny personlig udfordring, giver vores DBA dig en platform til at udvide din viden og gøre en forskel for international forretningspraksis.

Doctor of Business Administration (DBA) er designet til at dyrke det lederskab, der er nødvendigt for at tackle udfordringer senior management på internationalt plan. En ph.d.-grad med ledelsesmæssig relevans giver topcheferne mulighed for at uddybe deres ekspertise, bidrage til kendskabet til deres erhverv og forberede sig på de komplekse analyser og beslutninger, der kræves af ledende medarbejdere. Programmet lægger vægt på forståelse af ledelsen som et system; forstået som den opererer på tværs af organisationer, sektorer og kulturer.... [-]

Frankrig Paris USA New York Sydafrika Cape Town Indien New Delhi  + 4 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
4 - 6 år
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Welcome to ISM

ISM MBA Program

ISM DBA

ISM PhD

International School Of Management
Address
ISM Paris 17, boulevard Raspail
75007 Paris, Île-de-France, Frankrig
Hjemmeside
Telefonnummer
+33 1 45 51 09 09
Address
ISM - International School of Management
Shanghai, Shanghai, Kina
Address
ISM - International School of Management
São Paulo, State of São Paulo, Brasilien
Address
101 astor place
New York, New York, USA
Address
ISM - International School of Management
Cape Town, Western Cape, Sydafrika
Address
amity university campus
New Delhi, Delhi, Indien