Læs den officielle beskrivelse

Bliv leder af morgen

Innovation gennem skærekant indhold og teknologi

Limburg Graduate School of Business (LGSB) er en grundskole etableret til at tilbyde moduler, faciliteter og forsknings muligheder for internationale akademikere og ph.d. kandidater.

Vi tilbyder en række træningspakker inden for en række fagområder og kan tilbyde blended learning muligheder, så de bedst opfylder dine behov. Så hvis du vil studere med klassekammerater og en træner intensivt eller studere i dit eget tempo, er det muligt på LGSB. Vi tilbyder masser af læringsmuligheder; fra live events til webinarer og Q

LGSB er en organisation med mange partnere over hele verden. Vi har vores egne studie- og forskningscentre i Europa, Afrika og snart i Asien og Mellemøsten, hvor studerende, partnere og lærere kan møde hinanden for at arbejde videre med fremtidens viden.

Vores vision

Vi forfølger vores bestræbelse på at hjælpe folk med at udvikle sig selv, uanset tidspunkt og sted. Vi fastholder vores vigtigste mål:

  • Moderne selvuddannelse
  • Kursusmateriale af høj kvalitet
  • Bedste service for at sætte eleverne i stand til at nå deres mål
  • Personale af højt erfarne lærere
  • Overkommelig prisfastsættelse

Vores mission

Limburg Graduate School of Business giver dig mulighed for at vokse i viden og færdigheder. Vi ønsker at give den bedst mulige udveksling af viden muligt. Erfarne lærere forklarer pensum og placerer undervisningsmaterialet i kontekst. Vi hjælper dig med at blive succesfuld i dine studier og derfor i dit liv.

Dette opnås ved at tilbyde den nødvendige undersøgelse i dele og på en moderne måde. Hver del kan betales i rater, hvilket gør det lettere at nå til alle. Alle dele giver dig mulighed for at fuldføre din undersøgelse. Deltagelse i Limburg Graduate School of Business giver dig mulighed for at nå ambitiøse mål og at blive succesfuld i dit erhverv.

Akkreditering

På Limburg Graduate School of Business , fokuserer vi altid på kvalitet. Derfor arbejder vi stolt sammen med universiteter, der sikrer kvaliteten af vores moduler. Du kan besøge vores partnerside for at se, hvilke partnere vi har valgt til at arbejde med. Vores højkvalitets universitetspartnere er IACBE-akkrediterede, hvilket giver dem myndighed til at tildele officielle grader til vores studerende.

IACBE akkrediterer forretnings programmer, der fører til grader på associate, bachelor, master og ph.d.-niveauer i højere læreanstalter over hele verden, der giver bachelor og / eller kandidatgrad. IACBE anerkender ikke erhvervsprogrammer fra højere læreanstalter, der kun tilbyder tilknyttede grader i erhvervslivet. Alle leveringsformer, campuser, steder og undervisningssteder samt alle forretningsprogrammer uanset gradeniveau vil normalt indgå i IACBE-akkrediteringsvurderingen.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

Limburg Graduate School of Business

Ph.d.-programmet støtter kandidater i deres faglige og / eller faglige karriereudvikling. Programmet er relevant, rig og akademisk gyldigt og i overensstemmelse med og sa ... [+]

Indhold af program

Ph.d.-programmet støtter kandidater i deres faglige og / eller faglige karriereudvikling. Programmet er relevant, rig og akademisk gyldigt og i overensstemmelse med og sammenlignelige med nationale og internationale standarder for videregående uddannelse. Det opfylder kriterierne for harmonisering af videregående uddannelser i Europa og læringsresultaterne på det højeste niveau af den europæiske kvalifikationsramme (EQF-niveau 8).

LGSB tilbyder højkvalitativ ph.d.-uddannelse, som giver dig alle viden og værktøjer. Du er ikke alene i din rejse! Du vil blive undervist og overvåget af vores fornemme internationale fakultet medlemmer. Vores unikke forskningslaboratorier vil hjælpe dig med at indsamle og analysere dine data. Vi tager dig gennem hvert trin i din ph.d. undersøgelse.... [-]

Holland Maastricht
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk