UCD Clinton Institute for American Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I maj 2001, den irske regering anbefalede, at et institut for Amerikanske Studier bør etableres i Irland. Det besluttede også, at det skal være navne til den 42. præsident for De Forenede stat, præsident William Jefferson Clinton, i anerkendelse af hans rolle både personligt, såvel som for den amerikanske regering, Kongressen og folk, i den irske fredsproces.

University College Dublin held budt for projektet og Clinton Institut for Amerikanske Studier blev formelt oprettet ved UCD. Succesen af ​​tilbuddet skyldte meget til entusiastiske støtte og fantasi professor Maurice Brich i School of Historie og Archivese og Dr. Ron Callan i School of engelsk, drama og Filmvidenskab. Professor Bric var den første handler direktør for instituttet og spillede en central rolle i æglæggende fonde, såsom indførelse af instituttets masterprogram i Amerikanske Studier.

I 2004 blev professor Liam Kennedy udnævnt til direktør med ansvar for instituttets undervisning, forskning og opsøgende programmer. Han blev overvåget udvidelse og diversificering af centrale programmer og internationalisering af vores undervisning og forskning. Dette har omfattet etablering af en international sommerskole, af MA-programmer - i Media og internationale konflikter og i amerikansk politik udenrigspolitik og - og i et ph.d.-program i Amerikanske Studier.

Præsident Clinton har varmt støttet oprettelsen af ​​instituttet, betale flere besøg og behandle studerende i mindeværdige foredrag.

Mission

Gennem forskning, undervisning og offentlig engagement UCD Clinton Institute fremmer avanceret undersøgelse af USA og dets globale relationer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se MA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

PhD in American Studies

på universitet Fuldtid Deltid 4 - 6 år September 2018 Irland Dublin + 1 mere

[+]

.

STØTTEBERETTIGELSE [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Belfield House
University College Dublin
Belfield, Dublin 4,

Dublin, County Dublin, IE