GSSI - Gran Sasso Science Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

GSSI er en international ph.d. skole og et center for avancerede studier inden for fysik, matematik, datalogi og samfundsvidenskab, der ligger i L'Aquila (Italien). Det blev grundlagt i 2012 som Center for Advanced Studies af National Institute for Nuclear Physics (INFN) og blev derefter etableret i marts 2016 som en skole for avancerede studier, der giver efteruddannelse. GSSI sigter mod at skabe et nyt center for videnskabelig ekspertise i L'Aquila, der fremmer de færdigheder og højt specialiserede strukturer, der allerede findes i området, såsom Gran Sasso National Laboratories of INFN og University of L'Aquila, hvilket letter tiltrækningen af højtstående ressourcer inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. Formålet er at danne menneskelig kapital på højt niveau, integrere uddannelse og forskning i et livligt tværfagligt miljø.


Gran Sasso Science Institute tilbyder 30 ph.d. stipendier i fysik, matematik, datalogi og samfundsvidenskab.

href = "http://www.gssi.it/phd/


GSSI - Gran Sasso Science Institute tilbyder 30 ph.d. stipendier inden for følgende områder: Astropartikelfysik (8 stipendier), Matematik i natur-, samfunds- og livsvidenskab (8), Computer Scicence (7), Regional videnskab og økonomisk geografi (7).

Det officielle sprog for alle ph.d.-kurser er engelsk. Stipendierne tildeles i 4 år, og deres årlige beløb er € 16.159,91 brutto. Alle ph.d.-studerende har gratis indkvartering på GSSI-faciliteter og brug af haven.

Ansøgningen skal indsendes via den online formular, der er tilgængelig på www.gssi.it/phd/ inden 11. juni 2020, kl. 17 (italiensk tidszone).

GSSI er en international ph.d.-skole og et center for forskning og videregående uddannelse inden for områderne fysik, matematik, datalogi og samfundsvidenskab. det blev grundlagt i 2012 i L'Aquila (Italien) som et center for avancerede studier af INFN - National Institute for Nuclear Physics, og blev derefter oprettet i 2016 som en School for Advanced Studies, der leverer postgraduate uddannelse. Gennem et dagligt samarbejde og interaktion har forskere og studerende mulighed for at opbygge en sund viden om forskningsmetoderne og eksperimentere kontaminering af interesser, innovative tilgange og multikulturelle udvekslinger i alle GSSI-aktiviteter. Når vi løser kompleksiteten i nutidens verden, er vi forpligtet til at fjerne alle barrierer mellem GSSI-studierne og forskningsområderne, hvor tværfaglighed og krydsbefrugtning ligger til grund for alt, hvad vi gør.

Blandt vores mål er formidling af videnskabelige resultater over for samfundet og fremme af kulturelle begivenheder for generisk offentlighed, borgere og skoler.

For mere information, se Call for Applications på www.gssi.it/phd/ eller skriv en e-mail til applikationer@gssi.it eller ring +39 0862 4280433.

Placeringer

L'Aquila

Viale Francesco Crispi, 7

Address
Gran Sasso Science Institute
viale Francesco Crispi, 7

67100 L'Aquila, Abruzzo, Italien
Telefonnummer
+39 0862 4280262

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig