Læs den officielle beskrivelse

Lucca

Skole

IMT Skole for Avancerede Studier Lucca er en offentlig graduate school og forskningsinstitut, der fokuserer på analyse af økonomiske, samfundsmæssige, teknologiske og kulturelle systemer. Skolen har været under ledelse af prof. Pietro Pietrini siden november 2015. Siden IMT's institution ved ministeriel bekendtgørelse af 18. november 2005 har skolen skildret sig takket være kvaliteten og innovativiteten af ​​dets forskning og ph.d.-program og dets tværfaglige karakter, præget af komplementaritet og diskurs mellem metoder fra økonomi, ingeniørvidenskab, computervidenskab, Anvendt matematik, fysik, arkæologi, kunsthistorie og analyse og forvaltning af kulturarven.

Fusionen mellem kunst og teknologi afspejles også i skolens state-of-the-art campus, der hovedsagelig ligger i det nyligt restaurerede San Francesco-kompleks. Hele campus er fundet i Lucca's historiske centrum, som er fuldstændig omgivet af en fuldt intakt renæssance-æra vægge. På campus er der plads til forskning og laboratorier, kurser og leve- og fritidsaktiviteter. Campus er færdiggjort af IMT Library, som tilbyder en overflod af ressourcer og tilbyder yderligere arbejds- og forskningsområder for IMT-samfundet og byen Lucca generelt.

Lucca

Forskning og Uddannelsesmission

IMT forskere udfører banebrydende metodologisk forskning for at skabe viden, anvende viden til at løse økonomiske, industrielle, samfundsmæssige og kulturelle problemer og formidle viden gennem højt specialiserede kandidatkurser og seminarer.

Ud fra det overliggende grundlæggende princip om videnskabelig ekspertise, der gælder for alle områder og niveauer i IMT-forskningsmiljøet skelner skolen sig gennem tværfaglig orientering til at udvikle nyskabende forskning og opnå større international synlighed.

Skolens tværfaglige forskningsprogram er formuleret i fire videnskabelige makroområder: økonomi, ledelsesvidenskab og komplekse systemer; Computer science and systems engineering; Kognitiv og social neurovidenskab; Kulturarv.

Skolens tværfaglige forskningsprogram er formuleret i fire videnskabelige makroområder inden for økonomistyring videnskab og komplekse systemer, datalogi, systemteknik, kulturarv med et ekstra område af politisk historie. Skolens forskning er yderligere organiseret i forskellige, men tværfaglige forskningsenheder ( RU). De fleste universiteter er kendetegnet ved en pyramide struktur, hvor vertexet er optaget af en fremtrædende seniorforsker. Juniorfakultetets medlemmer udgør mellemniveauet, og basen er dannet af en lille gruppe doktorander, der aktivt bidrager til forskningen som en del af deres studier . Andre RU'er er i stedet struktureret på en multipolær måde med højt specialiseret forskning centreret om temakerner og bidrag fra forskellige metoder.

Det arbejde, der udføres i forskningsenhederne, er tæt knyttet til IMTs tværfaglige ph.d.-program, som giver et unikt og karakteristisk kompetenceområde inden for rammerne af analysen og styringen af ​​en flerhed af systemer. Programmet er formuleret i læseplaner, der deler fælles kerne kurser og giver specialuddannelse i den specifikke disciplin i ph.d.-afhandlingen. I slutningen af ​​programmet kan eleverne med succes overveje aftaler i og uden for akademiet på grund af deres evne til at genkende og løse nye og stadig mere komplekse problemer. Hungeren til at lære, analysere og løse problemer, evnen til at omfavne en tilgang til problemløsning Er ikke begrænset af en enkelt disciplin, og evnen til hurtigt at gøre sig bekendt med værktøjer og metoder på områder uden for ens egen er de tre talenter, som IMT har til formål at dyrke i sine ph.d.-studerende. IMT modtager tusindvis af applikationer hvert år til programmet fra alle verdens hjørner.

Lucca

Impact

IMT har indflydelse på forskellige niveauer og på flere områder. Med hensyn til forskning har IMT til trods for sin relativt unge tidsalder allerede mange konkrete succeser, der byder på en række internationale, europæiske og nationale forskningsprojekter, der tegner sig for næsten halvdelen af ​​det årlige budget. Desuden er den høje videnskabelige kvalitet af skolens professorer og forskere for nylig blevet certificeret af ANVUR (National Agency for Evaluering af Universiteter og Forskningsinstitutter). IMT opnåede et fremragende resultat, der først blev placeret i området 13 "økonomi og statistik", med en gennemsnitlig score på 0,91 / 1 for de præsenterede publikationer. Også under hensyntagen til de øvrige videnskabelige områder af skolen var den gennemsnitlige gennemsnitlige score på 0,92 / 1, med et gennemsnit på 0,98 / 1 inden for datalogi, ingeniørvidenskab og matematik. Dette er en ekstraordinær succes, da lignende resultater ikke blev opnået af noget andet universitet på alle 14 af de evaluerede områder.

Forskningen ved IMT udføres også i tæt samarbejde med det lokale område gennem forskellige initiativer og projekter inden for en række områder (vævssektoren, sundhedssektoren, havindustrien, ikt til smarte byer og mange andre) i samarbejde med Lucca kommune.

IMT fremmer videregående uddannelser og forskning lærlingeuddannelser Virksomheder kan kontakte IMT for at aktivere videregående uddannelser og forskning lærlingeaftaler med studerende, der er anset for berettigede til at tilmelde sig IMT's ph.d.-program. Virksomheder kan også kontakte skolen med interesseprofiler (som også er i overensstemmelse med IMTs forskningsagenda) for at annoncere i næste ph.d.-programopkald. Mere info om lærlinge side.

Skolen fortsætter med at styrke dens indflydelse på territoriet ved at intensivere samarbejdet med virksomheder, offentlige enheder, institutioner, skoler og ved at fortsætte det vellykkede OPEN IMT konferencer program for åbne dør kulturelle og videnskabelige begivenheder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

PhD

IMT School for Advanced Studies Lucca

Et af de fire feltspecifikke spor er analyse og forvaltning af kulturarv, som er under "kognitive og kulturelle systemer" ph.d.-programmet. ... [+]

2019/20 Ph.d.-programmer på IMT-skolen for avancerede studier alt = "Lucca

Ansøgningsfrist - April 23.2019 12:00 CEST

Ansøgninger accepteres nu for 2019/20 Ph.d.-programmerne på IMT School of Advanced Studies alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), en af de seks Skoler for Excellence i Italien og en af de højest bedømte kandidatskoler i Europa ifølge den seneste U-Multirank-undersøgelse. Højt motiverede kandidater fra alle discipliner inviteres til at ansøge om et af de 32 fuldt finansierede stipendier inden for to ph.d.-programmer, der integrerer videnskabelige kompetencer inden for økonomi, ingeniørvidenskab, datalogi, neurovidenskab og adfærdsmæssige psykologi, fysik, anvendt matematik, statistik, historie og videnskab af kulturarv.... [-]

Italien Lucca
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
IMT School for Advanced Studies Lucca

Sporet i Computer Science and Systems Engineering giver doktoranden en solid tværfaglig baggrund for at analysere cyber-fysiske systemer og udvikle løsninger til en lang ... [+]

2019/20 Ph.d.-uddannelser på IMT-skolen for avancerede studier alt = "Lucca

Ansøgningsfrist - April 23., 2019 12:00 CEST

Ansøgninger accepteres nu for 2019/20 Ph.d.-programmerne på IMT School of Advanced Studies alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), en af de seks Skoler for Excellence i Italien og en af de højest bedømte kandidatskoler i Europa ifølge U-Multirank-undersøgelsen.

Højt motiverede kandidater fra alle discipliner inviteres til at ansøge om et af de 32 fuldt finansierede fireårige stipendier inden for to ph.d.-uddannelser, der integrerer videnskabelige kompetencer inden for økonomi, ingeniørvidenskab, datalogi, neurovidenskab og adfærdsmæssige psykologi, fysik, anvendt matematik, statistik, historie og videnskab af kulturarv.... [-]

Italien Lucca
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
IMT School for Advanced Studies Lucca

Et af de fire feltspecifikke spor er Cognitive, Computational and Social Neurosciences, som er under "Kognitive og Kulturelle Systemer" Ph.d.-programmet. ... [+]

2019/20 Ph.d.-programmer på IMT School for Advanced Studies Lucca

Ansøgningsfrist - April 23.2019 12:00 CEST

Ansøgninger accepteres nu for 2019/20 Ph.d.-programmerne på IMT School for Advanced Studies Lucca ( www.imtlucca.it), en af de seks Skoler for Excellence i Italien og en af de højest bedømte kandidatskoler i Europa i henhold til seneste U-Multirank-undersøgelse. Højt motiverede kandidater fra alle discipliner inviteres til at ansøge om et af de 32 fuldt finansierede stipendier inden for to ph.d.-programmer, der integrerer videnskabelige kompetencer inden for økonomi, ingeniørvidenskab, datalogi, neurovidenskab og adfærdsmæssige psykologi, fysik, anvendt matematik, statistik, historie og videnskab af kulturarv.... [-]

Italien Lucca
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
IMT School for Advanced Studies Lucca

Økonomi, Netværk og Business Analytics er et af de fire feltspecifikke spor, der tilbydes og er under "Systems Science" Ph.d.-programmet. ... [+]

2019/20 Ph.d.-programmer på IMT-skolen for avancerede studier alt = "Lucca

Ansøgningsfrist - April 23.2019 12:00 CEST

Ansøgninger accepteres nu for 2019/20 Ph.d.-programmerne på IMT School of Advanced Studies alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), en af de seks Skoler for Excellence i Italien og en af de højest bedømte kandidatskoler i Europa ifølge den seneste undersøgelse af U-Multirank.

Højt motiverede kandidater fra alle discipliner inviteres til at ansøge om et af de 32 fuldt finansierede stipendier inden for to ph.d.-uddannelser, der integrerer videnskabelige kompetencer inden for økonomi, ingeniørvidenskab, datalogi, neurovidenskab og adfærdsmæssige psykologi, fysik, anvendt matematik, statistik, historie og videnskab af kulturarven.... [-]

Italien Lucca
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

IMT Institute for Advanced Studies, Lucca, Italy

IMT School for Advanced Studies Lucca
Address
Piazza S. Francesco, 19 - 55100 Lucca (Main Campus)
Lucca, Tuscany, Italien
Hjemmeside
Telefonnummer
+39 0583 432 6561