Læs den officielle beskrivelse

Om SISSA

En skole, hvor uddannelse betyder forskning

SISSA, den internationale skole for Advanced Studies, blev grundlagt i 1978 og er en videnskabelig videncenter inden for den nationale og internationale akademiske scene. Beliggende i Italien, i byen Trieste, det funktioner 67 professorer, omkring 130 post-docs, 245 ph.d.-studerende og 95 teknisk administrative personale. Beliggende på den naturskønne Karst vidden, er skolen omgivet af en 25 acre park, og tilbyder en fantastisk udsigt over Trieste-bugten.

De tre vigtigste forskningsområder SISSA er Fysik, neurovidenskab og matematik.

Alt det videnskabelige arbejde, der udføres af Sissa forskere offentliggøres regelmæssigt i førende internationale tidsskrifter med høj impact factor, og ofte i de mest prestigefyldte videnskabelige tidsskrifter som Nature og Science. Skolen har også udarbejdet over 150 samarbejdsaftaler med verdens førende skoler og forskningsinstitutter.

Kvalitetsniveauet af forskningen bekræftes yderligere af, at SISSA indenfor konkurrencepræget område af europæiske finansieringsordninger holder topplacering blandt italienske videnskabelige institutter i form af forskningsbevillinger opnået i forhold til antallet af forskere og professorer. En sådan ledelse bør også ses i forhold til SISSA evne til at opnå finansiering, både fra den private og offentlige sektor, såsom SIR og PRIN.

Med hensyn til den nationale vurdering af forskningskvalitet inddrager alle Universiteter og videnskabelige institutter, SISSA fik topkarakter i matematik og neurovidenskab, og kom først blandt mellemstore afdelinger inden for fysisk videnskab.

Faciliteter

Takket være sin enestående omgivelser i den uspolerede natur i Trieste Karst, den vidunderlige park omkring skolen er et dejligt sted at gå ture og nyde udsigten over byen og på Trieste-bugten.

På SISSA campus kan du finde nogle faciliteter, såsom teater / auditorium, gymnastik og meget mere, som vil gøre dit ophold i skolen endnu mere behageligt.

Alle studerende og forskere har også ret til at anvende faciliteter, som er yderst vigtige for deres arbejde. En af disse faciliteter er biblioteket, som giver adgang til alle de vigtigste videnskabelige publikationer, der dækker alle forskningsområder på SISSA. På campus, tidsskrifter er også frit tilgængelige online på deres elektroniske version.

Research Laboratories

For deres forskningsaktiviteter, kan de eksperimentelle grupper af SISSA bruge flere laboratorier. Det neurobiologi laboratorier bruge avancerede værktøjer til fysiologisk forskning, DNA-sekvens analysator, og molekylærbiologi instrumentering. Denne Område anvender også avancerede computere og software til molekylær modellering, og til studiet af hybrid bioelektronisk enheder. Avancerede typer af software til studiet af biologi-inspirerede maskine vision er i brug. Mikroskopet faciliteter i Neurobiologisk Area er: et elektronmikroskop, to konfokale mikroskoper og talrige fluorescens mikroskoper.

Faciliteterne på Cognitive Neuroscience laboratorier er: test hytter til psykolingvistiske eksperimenter med voksne og børn, der bruger avanceret kunstig tale; en virtuel teater for at præsentere visuelle scener at teste ræsonnement processer hos børn; high-density evoked potentiale optagelse til at udføre Neuroimaging på børn og voksne; en neuropsykologi laboratorium udstyret til transcranical magnetisk stimulation. Andre metodiske højdepunkter omfatter taktile opfattelse laboratorium, som undersøger den neuronale grundlag af sensation ved hjælp af en 100-mikroelektrode matrix implanteret i hjernebarken; denne gruppe overvåger også neuronal aktivitet underliggende perceptuelle beslutninger opfører dyr.

Informationsteknologi og Computing Services

Kæmpe ressourcer til scientific computing er tilgængelige på SISSA. Tjenester omfatter e-mail, web-hosting, distribuerede filsystemer, trådløs og fjernbetjening internetadgang, kursusmateriale og forskning og højtydende computerfaciliteter. SISSA opretholder et stort antal indbyrdes forbundne antal-knasende servere, der kommunikerer med hinanden.

SISSA er tilsluttet Garr, den italienske forskningsnetværk, og kommunikerer med de vigtigste nationale og internationale super-computing centre.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

International School for Advanced Studies (SISSA)

Den internationale skole for Advanced Studies (SISSA), Den Internationale Center for Genetic Engineering Bioteknologi (ICGEB), University of Trieste og University of Udin ... [+]

Den internationale skole for Advanced Studies (SISSA), Den Internationale Center for Genetic Engineering Bioteknologi (ICGEB), University of Trieste og University of Udine tilbyde en ny fælles ph.d.-program i molekylærbiologi (Jumbo).

Den vigtigste opgave Jumbo er at uddanne entusiastiske unge forskere fra udviklede lande og udviklingslandene til at bruge avancerede molekylære værktøjer med en dybere forståelse af deres videnskabelige og tekniske muligheder og begrænsninger. Studerende, der afslutter dette ph.d.-program vil have en solid baggrund i de forskellige aspekter af Molekylærbiologi og relaterede metodologi, herunder bioinformatik og strukturel biologi, til effektivt at udnytte nye funktionaliteter til videnskabelige og tekniske forskning. Studerende vil drage fordel af at modtage deres uddannelse i molekylærbiologi i den aktive og spændende forskningsmiljø af de fire prestigefyldte institutioner.... [-]

Italien Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Der har aldrig været en bedre tid til at arbejde i astrofysik, en levende og konkurrencedygtig disciplin i frontlinjeforskning. Ansøgere til ph.d.-uddannelsen i astrofysi ... [+]

Der har aldrig været en bedre tid til at arbejde i astrofysik, en levende og konkurrencedygtig disciplin i frontlinjeforskning.

Ansøgere til ph.d.-uddannelsen i astrofysik vil først blive vurderet på grundlag af deres CV og reference breve. Et antal ansøgere vil blive indkaldt til en samtale på en af ​​de to annoncerede datoer.

Ph.d. Kurset består af 3 til 4 års studier og forskning. Første års studerende er forpligtet til at deltage i flere kurser spænder over en periode fra november til maj, og til at tage eksamen i et udvalg af disse kurser. I begyndelsen af ​​det første år, er studerende tildelt en vejleder, en SISSA ansat, som vil rådgive dem om valg af eksaminer og vil give vejledning om valg af et forskningsprojekt for deres ph.d.-afhandling. Efter afslutningen af ​​de kurser, vil de studerende begynde at arbejde på deres forskningsprojekt under vejledning af en eller flere Sissa medarbejdere.... [-]

Italien Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Astropartikelfysik repræsenterer en af ​​de fremtrædende interesser SISSA og er blevet fremhævet som et af de områder, som SISSA yderligere vil styrke i den nærmeste frem ... [+]

Astropartikelfysik repræsenterer en af ​​de fremtrædende interesser SISSA og er blevet fremhævet som et af de områder, som SISSA yderligere vil styrke i den nærmeste fremtid. Det er en ung og tværfagligt felt, ved grænsen mellem Astrofysik, Kosmologi og partikelfysik, fat på nogle af de mest presserende og grundlæggende spørgsmål i Science i dag, såsom at forstå karakteren af ​​tyngdekraften, forklarer oprindelsen og udviklingen af ​​universet og identificere arten af ​​dens bestanddele, herunder mørkt stof og mørk energi.

I de senere år på området har oplevet en hurtig vækst, også i forbindelse med det væld af nye data og de rige eksperimentelle programmer igangværende. Fokus på SISSA er at forbinde de nye indsigter, der tilbydes af disse spændende fænomenologiske udvikling på forkant med den teoretiske forskning på området.... [-]

Italien Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

SISSA har netop lanceret et nyt program for hurtigere adgang til en ph.d. i faststoffysik. De bedste studerende vil være i stand til at deltage i foredrag på SISSA mens s ... [+]

SISSA hilser ansøgninger om op til 6 positioner for en ny Fast Track PhD i Materialers Fysik starter i oktober 2016

SISSA har netop lanceret et nyt program for hurtigere adgang til en ph.d. i faststoffysik. De bedste studerende vil være i stand til at deltage i foredrag på SISSA mens stadig går deres sidste år af Master kursus i fysik ved universitetet i Trieste.

Ph.d. kursus i "Teori og numerisk simulering af kondenserede stoffer" er en rig og komplet post-graduate-program på op til 4 års uddannelse og forskning, der dækker de forskellige aspekter af området. Den hurtige vej program giver eleverne mulighed for at starte deres forskerkarriere et år tidligere, studere og arbejde i et levende internationalt miljø. Studerende på SISSA har løbende tæt samspil med deres vejledere samt med flere forskere og specialister i deres fagområde.... [-]

Italien Trieste
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Forståelse af de arbejder principper for levende organismer og bløde stof systemer fra de grundlæggende ligninger regerende dynamikken i atomer og molekyler blev anset sc ... [+]

Forståelse af de arbejder principper for levende organismer og bløde stof systemer fra de grundlæggende ligninger regerende dynamikken i atomer og molekyler blev anset science fiction indtil for få år siden, og biofysik blev næsten enstemmigt betragtet som en slagmark for fænomenologerne. I dag anvender stringent fysik til biologiske processer er ikke længere en drøm. Hvad mere er, bliver det klart, at de næste årtier vil være guldalder for "teorien om liv", som forventes at gennemgå den samme accelererende vækst opleves af andre fysik discipliner i det sidste århundrede.

Unge forskere tiltrækkes af muligheden for at udvikle og anvende begreber, modeller og metoder til at udforske endnu ukendt territorium af kvantitativ biologi kan tage denne udfordring op i vores ph.d.-uddannelse i fysik og kemi Biologisk Systems.... [-]

Italien Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Ph.d.-uddannelsen i geometri og Matematisk Fysik fokuserer på studiet af analytiske og geometriske aspekter af fysiske fænomener, der er af fundamental interesse i både r ... [+]

Formålet med PhD Course

Ph.d.-uddannelsen i geometri og Matematisk Fysik fokuserer på studiet af analytiske og geometriske aspekter af fysiske fænomener, der er af fundamental interesse i både ren og anvendt videnskab og dækker bredt spektrum af emner i moderne algebraisk og differentieret geometri og deres ansøgninger.

Forskning Emner Integrable systemer i forbindelse med differentiale, algebraisk og symplektisk geometri, samt med teorien om tilfældige matricer, specielle funktioner og lineære bølger, Frobenius mangfoldigheder Deformation teori og virtuelle klasser Modulirum af neg og kurver, i relation med supersymmetrisk gauge teorier, strygere, Gromov-Witten invarianter, orbifolds og automorphisms Quantum grupper, noncommutative Riemannsk og spin-geometri, ansøgninger til modeller i matematisk fysik Matematiske metoder kvantemekanikkens Matematiske aspekter af kvantefeltteori og String Theory Symplektiske geometri, sub-riemannsk geometri Geometri af kvantefelter og strygere Seminar om Hodge teori ... [-]
Italien Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Ph.d. i Cognitive Neuroscience ved SISSA sigter på at give de studerende den grundlæggende viden og færdigheder til at udføre banebrydende forskning på området, der dække ... [+]

Ph.d. i Cognitive Neuroscience ved SISSA sigter på at give de studerende den grundlæggende viden og færdigheder til at udføre banebrydende forskning på området, der dækker emner så forskellige som perception, sprog, hukommelse, handling og social adfærd. Nogle af vores forskning er også translationel i naturen (f.eks, kognitiv neuropsykologi), hvilket giver mulighed for en karriere uden for universitetsverdenen.

Skolen er stærkt forskningsorienteret. Vores fakultet dedikere det meste af deres tid til forskning, hvilket giver enestående tutorship. Denne betydelige investeringer i forskning afspejles i vores evne til at tiltrække yderst konkurrencedygtig finansiering (der er fem igangværende ERC tilskud i gruppen, flere Human Frontier-projekter, og så videre); udvikle stærke forsknings-bånd, både lokalt (fx sundhedssystemet i Friuli Venezia Giulia, Unione Italiana Ciechi, University of Trieste) og internationalt (fx NTNU, Harvard, Oxford); og offentliggør i førende tidsskrifter såsom Current Biology, PNAS, Science og Nature. ... [-]

Italien Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Formålet med ph.d.-kursus i Matematisk Analyse, Modellering, og applikationer er at uddanne studerende inden for matematisk analyse og matematisk modellering, og i anvend ... [+]

Formålet med PhD Course

Formålet med ph.d.-kursus i Matematisk Analyse, Modellering, og applikationer er at uddanne studerende inden for matematisk analyse og matematisk modellering, og i anvendelser af matematiske og numerisk analyse til videnskab og teknologi. Målet er at gøre det muligt for ph.d.'er at arbejde som højt niveau forskere på disse områder på universiteter, forskningsinstitutter og private virksomheder.

Forskning Emner

Aktiviteten i matematisk analyse er hovedsageligt fokuseret på ordinære og partielle differentialligninger, om dynamiske systemer, om calculus varianter, og på kontrol teori. Forbindelser af disse emner med differential geometri og reduceret ordre modellering er også udviklet.... [-]

Italien Trieste
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Formålet med Foredrag af ph.d.-uddannelsen i neurobiologi er at give de studerende en fælles ramme startende fra forskellige baggrunde. ... [+]

Formålet med Foredrag af ph.d.-uddannelsen i neurobiologi er at give de studerende en fælles ramme startende fra forskellige baggrunde.

Forelæsninger vil finde sted i starten af ​​ph.d.-uddannelsen, så at have mere tid til at fokusere på det videnskabelige forskningsprojekt, der vil blive gennemført under ph.d.. Der vil være to vigtigste videnskabelige moduler suppleret med et modul dedikeret til bestemte eksperimentelle metoder og sikkerhedsprocedurer. Alle foredrag vil være på engelsk og vil blive afholdt af en ekspert på området.

modul 1 vil blive afsat til grundlæggende aspekter af neurofysiologi og Neurobiologi: Vi vil gennemgå grundlæggende forestillinger om neuroner, synapser og sensoriske systemer. Vi vil også omfatte egenskaber neuronale netværk underliggende opfattelse i cortex og bevægelsesevne i rygmarven.... [-]

Italien Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Statistisk fysik sammen med kvantemekanikken, er søjle i vores forståelse af mange fysiske fænomener, fra den enkleste til den mest avancerede. Feltet har for nylig oplev ... [+]

Statistisk fysik sammen med kvantemekanikken, er søjle i vores forståelse af mange fysiske fænomener, fra den enkleste til den mest avancerede. Feltet har for nylig oplevet en betydelig og imponerende udgydelse af eksperimentelle og teoretiske resultater, som har skabt en ideel fysiker legeplads.

Statistisk fysik adresser, for eksempel afgørende spørgsmål om karakteren af ​​faseovergange og forudsiger muligheden for at skabe nye stater i sagen, såsom Bose-Einstein kondensering i ultra-kolde gasser. Samtidig giver det en vigtig kilde til nye ideer og inspiration for dem, der arbejder i flere teoretiske retninger. Dens attraktion ligger i dens evne til at producere en bred vifte af avancerede analytiske og konceptuelle værktøjer med vidtrækkende applikationer. Den bemærkelsesværdige blanding af matematiske og fysiske ideer er roden af ​​den udestående videnskabelige elegance og ekstraordinære effektivitet kendetegner dette videnskabelige område.... [-]

Italien Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Ph.d. kursus i Strukturel og funktionel genomik vigtigste mission er at uddanne entusiastiske unge forskere fokuserer deres interesser i et bredt spektrum af biologiske f ... [+]

Vores mission

Ph.d. kursus i Strukturel og funktionel genomik vigtigste mission er at uddanne entusiastiske unge forskere fokuserer deres interesser i et bredt spektrum af biologiske forskningsdiscipliner.

Projekter inden for PhD Course Program span fra genomik, transcriptomics og udviklingsmæssige genetik til strukturel biologi, molekylære mekanismer i neurodegeneration og udviklingsmæssige neurobiologi. Passage over forskning, såsom systemet biologi kan have en fremtrædende rolle inden for PhD Course Program. Studerende er kontinuerligt udsættes for banebrydende forskning gennem årene omkring klasser, seminarer og workshops. Gennemsnitlige forhold mellem vejleder og studerende er omkring 1 til 5.... [-]

Italien Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Ph.d. i Teoretisk partikelfysik har altid været en del af de ph.d.-programmer, der tilbydes på SISSA. Mere end hundrede studerende har erhvervet ph.d.-graden kvalifikatio ... [+]

Ph.d. i Teoretisk partikelfysik har altid været en del af de ph.d.-programmer, der tilbydes på SISSA. Mere end hundrede studerende har erhvervet ph.d.-graden kvalifikation i Teoretisk partikelfysik siden SISSA begyndt at tilbyde kurset.

Hvert år er fem elever udvalgt til at deltage i dette 3-årigt program (plus et ekstra år, hvis det er nødvendigt) for undersøgelse og forskning. I det første år studerende på omkring 450 timers postgraduate kurser, der dækker et bredt spektrum af emner, lige fra fænomenologien til de mere formelle aspekter af teoretisk partikelfysik. Hver elev skal vælge en delmængde af dem og videregive de relevante eksamener inden for det første år. ... [-]

Italien Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Ph.d. pensum i teori og simulering af kondenserede stoffer er velegnet til højt motiverede studerende interesseret i at lære de mikroskopiske bestanddele af sager selv- s ... [+]

Ph.d. pensum i teori og simulering af kondenserede stoffer er velegnet til højt motiverede studerende interesseret i at lære de mikroskopiske bestanddele af sager selv- samles for at skabe hele kompleksiteten af ​​de stater i sagen, fra molekyler til komplekse faste stoffer, og i at lære at modellere fascinerende makroskopiske fænomener, fra friktion til superledning og superfluiditet, på vej ud af kollektive adfærd af disse mikroskopiske stoffer.

I det første år af deres ph.d.-kursus, de studerende får de mest avancerede værktøjer til modellering og studerer stater i sagen, fra ab-initio simulering af virkelige materialer og molekyler til kvante simulering af gittermaster modeller fra den klassiske statistiske teori for mange-organ systemer til sin kvante modstykke, og gøre sig bekendt med den brede forskningsaktivitet udføres på SISSA gennem mere fokuserede og aktuelle kurser. Denne indledende fase giver de studerende en fælles baggrund og alle de oplysninger, de behøver for at træffe beslutning om forskningsemne de agter at forfølge i deres ph.d.-afhandling.... [-]

Italien Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Student Day 2016